Author Topic: CamSum & CamTrophy 2016 - summit, awards & campus, Spain  (Read 3757 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline CamMillionaires.com

 • Newbie
 • *
 • Posts: 2
 • Karma: +1/-0
 • Gender: Male
 • OS:
 • Windows Vista/Server 2008 Windows Vista/Server 2008
 • Browser:
 • Chrome 44.0.2403.157 Chrome 44.0.2403.157
  • CamSum.com
CamSum & CamTrophy 2016 - summit, awards & campus, Spain
« on: August 26, 2015, 08:24:11 PM »
Hola, amigos! ;)

Dupa cum unii deja stiti, de cateva saptamani, am inceput sa lucrez la 3 noi evenimente dedicate industriei de cam internationale:

1. CamSum.com - The most friendly, innovative and interntional cam summit!

E un summit ce va avea loc in oraselul in care locuiesc de vreo 10 ani, Lloret de mar, Spania, un orasel dragut, pe malul marii, foarte animat de catre turisti tineri din toata lumea, cu multe discoteci si petreceri, mult soare, plaja si multa voie buna! :) Evenimentul va avea loc intre 25-27 Mai, 2016.


2. CamTrophy.com - cam awards voting, nominations and ceremony.

Pe 27 Mai 2016 vom avea ceremonia de decernare a trofeului cam, bineinteles, precedata de sistem de voturi global si de nominalizari. Ca inovatie, vom avea si posibilitatea ca participantii sa se voteze intre ei, deci vor fi 2 awards: "Global CamTrophy" (premiul oferit de votanti la nivel global) si "Participants CamTrophy" (premiul oferit de participantii la eveniment), asa ca, va va fi de folos sa va faceti cat mai cunoscuti/cunoscute printre participantii la summit, atat prin pre-networking inainte de event, cat si in timpul evenimentului! Alt element nou e organizarea showului separat, intr-o zi anterioara, de Miss and Mister Cam...Filosofia intregului eveniment CamSum, e centrata in jurul ideei de "Model Cam  = Entertainer", deci ceea ce ne dorim la CamSum, CamTrophy si CamCampus e sa "punem la munca modelele", sa le scoatem din zona de "comfort si timiditate" si sa le determinam sa ne ofere ele/ei entertainment, mai exact, sa ne distram intre noi cat mai mult! :) De ce sa angajam alti entertaineri sa ne distreze, cand ne putem distra noi intre noi si mai mult? Si de ce sa uitam ca domeniul nostru de activitate de fapt e Entertainmentul!? :)

#Donate2Wiki - Culture is SEXY!

Cele 3 evenimente se vor axa mult pe genul de IMAGINE pe care vrem ca industria de cam sa o proiecteze in exterior, asa cum, intamplator sau nu, vedem ca in ultima vreme tot mai multi forumisti isi exprima dorinta pentru o mai buna imagine a industriei noastre, fie de cam in general, fie a industriei romanesti de cam...Pe langa faptul ca ne vom stradui sa oferim maximum de glamour petrecerii CamTrophy, vom organiza si un act benefic de donatii pentru Wikipedia - simbolul informatiei si a cunoastintelor disponibile FREE pe internet, ce a reprezentat unul din cele mai importante motoare ale dezvoltarii industriei de cam! "Culture is SEXY!" este mesajul nostru pentru industrie, dar si pentru cei din exterior, ca una din cele mai puternice arme ale seductiei este Cultura! :) Iar actele caritabile vor fi o constanta ce ne vor insoti mereu la glamuroasa noastra petrecere CamTrophy. Sharing is caring!

3. CamCampus - o premiera la nivel mondial :) dupa 3 zile de summit si awards, mai propunem inca 4 zile de seminarii, activitati distractive in aer liber (water sports, beach parties, beach voley, pool party, etc) si discoteci seara, 28-31 Mai 2016. In mod normal in Mai e cald si frumos, aici ploua de 3 ori pe an, uneori se face plaja si in "iarna", din Octombrie pana in Martie, dar, depinzand de cum e vremea vom vedea daca in campus facem seminariile dimineata si mergem la plaja si sporturi dupa masa, sau invers...

Deci, cum se vede, cele 3 evenimente pot fi privite si independent, deci cei interesati, pot alege 1, 2 sau toate 3 evenimentele, in functie de timpul sau/si de banii disponibili.

Siteul www.CamSum.com e in constructie, dar in mare am planul facut:

Day 1 (25 mai, 2016)

- Inregistrare summit
- networking & drinks
- 16:00 - 22:00 - seminarii si prezentari de produs
- 23:00 - 04:00 - petrecere la un club dragut pe malul marii, cu o vedere spectaculoasa asupra plajei din Lloret http://www.aticslacarpa.com/lacarpa/es/frontpage/

Day 2 (26 mai, 2016)

- inregistrare summit pentru intarzaiati;
- seminarii, prezentari de produse/servicii si speed networkings;
- 18:00-00:00 sau 03:00 - Ibiza Pool Party & Cam Wars la complexul SandDance- o petrecere in aer liber la o piscina, in stilul celor din Ibiza (Lloret de mar e cunoscut ca un fel de "Ibiza continental" si are cam aceeasi structura de oras turistic pentru petreceri si plaja). Petrecerea va fi pana la miezul noptii, dar daca lumea nu vrea sa plece, o facem pana la 04:00 dimineata! :)


Cam Wars
Pentru ca in industria cam avem foarte multe "conflicte", propunem sa "reglam conturile" intr-un mod amuzant, pacific si sanatos: competitii sportive sau amuzante intre situri, studiouri, modele, lideri, etc. In complexul SandDance avem terenuri de voley pe nisip, unde diferite echipe reprezentand studiouri sau situri se pot "infrunta", si un teren de fotbal unde iarasi putem organiza o partida intre grupari rivale, sau nu chiar intre prieteni! :)

- 00:00-03:00 - party in the hotel lobby.
Pentru cei care dupa miezul noptii mai vor un pahar (de vorba), continuam petrecerea in lobby-ul hotelului pana la 3.

Day 3 (27 mai, 2016) - Awards

- seminarii, prezentari de produse, speed networkings

- CamTrophy probabil 2-3 ore, 20:00-22:00, la restaurantul de vis El Trull, http://www.eltrull.com/en

- petrecere la Disco Hollywood, cea mai glamour discoteca din Lloret, 23:00 - 04:00
http://www.discohollywood.es/?video=1

Day 4 (28 mai, 2016) - Ziua Studiourilor

- 4-5 ore seminarii dedicate Studiourilor;
- 4-5 ore, outdoors activities: Parcul Acvatic Waterworld, unul din cele mai mari din Europa, http://waterworld.es/en/home.html
- seara discoteca, http://www.discobumpers.com/

Day 5 (29 mai 2016) - Ziua Webmasterilor si Afiliatilor

- 4-5 ore seminarii dedicate Webmasterilor;
- 4-5 ore plaja/sporturi/activitati distractive: Beach Party - petrecere pe vapor, care ne duce pe o plaja privata, unde ni se ofera tot felul de activitati distractive, muzica, mancare si bautura :)


- seara discoteca, Disco Latino

Day 6 (30 mai 2016) - Ziua Modelelor

-4-5 ore seminarii dedicate Modelelor;
-4-5 ore plaja/sporturi/activitati distractive: Sporturi extreme pe plaja http://beachpartycostabrava.com (ski bus banana, speed boats, flyfish, crazy sofa, etc)
-seara discoteca, Queen Vic Disco Pub - "Noaptea tricourilor ude & Spuma party"
https://www.facebook.com/QueenVicLloretdemar


Day 7 (31 mai 2016) - Gays & trans day

- 4-5 ore seminarii pe tema gays, lesbi, trans;
- 4-5 ore plaja/sporturi/activitati distractive: Beach voley + plaja;
- seara discoteca, Disco MoefGaga, http://www.DiscoMoefGaga.com - LGBT Ibiza style party;

Liderii nostri = Profesionalism + Caracter

Unul din motivele pentru care ne-am bucurat de aparitia evenimentelor de cam a fost acela ca am sperat ca apele se vor limpezi, si vor iesi la suprafata oamenii care se disting atat prin profesionalism si rezultate financiare, cat si prin caracter si comportament, si care sa simtim ca ne reprezinta, atat industria de cam, cat si industria de cam romaneasca, in particular. Din pacate, apele inca sunt tulburi, dar speram ca evenimente precum CamSum, CamTrophy si CamCampus sa se alature eforturilor acelora care doresc impunerea liderilor care au grija si de imaginea pe care ne-o dau in interior/exterior, pentru ca aia tot business inseamna! Cumpatare, educatie, diplomatie, un pic de credinta in Dumnezeu, autocontrol, un pic mai multa incredere in sine ca putem "bate" concurenta prin creativitate si inovatie, nu prin sarcasme, intrigi, injurii sau altfel de agresiuni pe forumuri sau chiar in viata reala, spirit constructiv si constiinta ca in viata nu doar banii si aplauzele conteaza...

Summitul NOSTRU, succesul NOSTRU: The Party is YOU!

Va invit sa va alaturati acestor 3 evenimente, pentru ca fara VOI, succesul lor poate fi doar unul limitat...Nu vreau ca evenimentul sa fie cunoscut drept "summitul lui Luca", desi, va spun sincer si de pe acum, ca eu il voi organiza oricum si ma voi simti la fel de bine si daca veniti 500, si daca veniti 50 sau 5000, si accentul va fi pus pe CALITATE, nu pe CANTITATE, iar ce ma intereseaza e sa organizam un enveniment unde majoritatea sa se simta extraordinar, si abia pe planul 2 vine partea cu business! :) "The Party is YOU!", sloganul CamSum.com, inseamna sa va intrebati nu doar ce pot face eu pentru a organiza o petrecere si intalnire de business de succes, ci si ce puteti face voi pentru evenimente! :) Iar cand succesul va veni, daca va veni si cum va veni, va asigur de pe acum, ca nu voi uita ca VOI, cei care veti participa sau ajuta la realizarea lor, sunteti ("ati fost" :) ) la fel de importanti ca si mine in ce priveste contributia. Vreau sa fie clar ca imi doresc sa organizez cu voi Summitul NOSTRU si sa impartim impreuna Succesul NOSTRU! The Party is YOU!

Cum puteti sustine CamSum:

Pai in primul rand prin popularizarea proiectului printre prieteni si cunoscuti, retele sociale, apoi prin achitarea taxei de participare (in jur de 300?) macar cu 3 luni inainte de eveniment, rezervarea la hotelul evenimentului Olympia Congress Center cat mai devreme si macar primele 3 zile de summit intens si awards (in curand imi vor da hotelul linkul cu evenimentul, unde puteti rezerva), pentru a putea sa il avem doar pentru noi, cu maximum de intimatate si posibilitati de branding pentru sponsori...si nu in ultimul rand, prin spiritul pe care il veti impune evenimentului: Daca vrei sa te simti bine, te simti si la petrecerea cea mai proasta, dar daca vrei sa te simti rau si sa te plangi, o poti face si la cea mai tare petrecere! :) De foarte mare ajutor e sa fiti prezenti pe "Maybe list", o lista pe care o facem cu persoanele care sunt "mai mult de 50% interesate sa participe", deci va rog sa ma contactati cu informatiile necesare pentru a va trece acolo:
http://camsum.com/participants.html

https://www.facebook.com/CamSum
https://twitter.com/CamSum_
https://www.facebook.com/CamTrophy
https://twitter.com/CamTrophy

Doamne-ajuta! :)

PS. Dupa cum poate unii ati vazut, am aparut si in revista Payoutmag (la Praga o vom avea), primul nostru media sponsor, cu articolul "Cum pot modelele sa beneficieze (mai mult) de summituri si awards", un articol pentru care am primit un feedback foarte pozitiv de la multe nume mari din industrie, si daca ideile au prins atat de bine, sper si la CamSum si CamTrophy sa le punem in aplicare si sa oferim modelelor maximum de publicitate posibila la un eveniment!
« Last Edit: April 21, 2018, 08:31:33 AM by Alex »
CamSum.com & CamTrophy.com - summit, awards & campus, Spain, Lloret de mar, 2016;
CamMillionaires.com - promovare de modele;
MuncaVideochat.com - ofer suport 24/7 modelelor medii si incepatoare pentru videochat de acasa.

VideochatInfo

CamSum & CamTrophy 2016 - summit, awards & campus, Spain
« on: August 26, 2015, 08:24:11 PM »

Offline Alex

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1235
 • Karma: +2/-0
 • Gender: Male
 • Nimic nu este intamplator
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Firefox 40.0 Firefox 40.0
  • Videochatinfo
Re: CamSum & CamTrophy 2016 - summit, awards & campus, Spain
« Reply #1 on: August 26, 2015, 09:05:19 PM »
Bun venit printre prieteni! ;)

VideochatInfo

Re: CamSum & CamTrophy 2016 - summit, awards & campus, Spain
« Reply #1 on: August 26, 2015, 09:05:19 PM »

Offline Alex

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1235
 • Karma: +2/-0
 • Gender: Male
 • Nimic nu este intamplator
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Firefox 44.0 Firefox 44.0
  • Videochatinfo

VideochatInfo

Re: CamSum & CamTrophy 2016 - summit, awards & campus, Spain
« Reply #2 on: February 12, 2016, 11:11:01 AM »

Offline CamMillionaires.com

 • Newbie
 • *
 • Posts: 2
 • Karma: +1/-0
 • Gender: Male
 • OS:
 • Windows Vista/Server 2008 Windows Vista/Server 2008
 • Browser:
 • Chrome 48.0.2564.109 Chrome 48.0.2564.109
  • CamSum.com
Re: CamSum & CamTrophy 2016 - summit, awards & campus, Spain
« Reply #3 on: February 13, 2016, 05:32:14 AM »
Ciao!

Au aparut niste mici modificari in ce priveste cele 2 evenimente:

1. CamTrophy.com devine http://www.EroticCamAwards.com (awards suna mai bine ca trophy).

2. Desi explicasem clar ca zilele principale la CamSum sunt primele 3, si urmatoarele 4 sunt pentru cine isi doreste sa mai stea, am primit diverse "reclamatii" de la consumatorii profesionisti de evenimente cum ca "e prea lung". Asa ca, am redus la clasicele 3 zile, chiar daca in continuare unii dintre voi mi-ati zis ca oricum vreti sa stati mai mult. Cine vrea sa stea mai mult, avem ce face! :) Si la Praga cand am fost in Septembrie si am stat vreo saptamana, la fel, toate barurile erau pline de fosti participanti la TES, chiar si dupa ce evenimentul se terminase, dar ca sa le facem pe plac unora: 3 zile (si 3 nopti, ca in povesti)! :)

3. Desi ne-am anuntat cu destul timp in urma pe forumuri, in reviste si la alte evenimente, niste colegi care organizeaza alt congres in Europa, au anuntat zilele astea exact datele noastre principale, 25-28 mai 2016, desi in anii trecuti alegeau prima parte a lui mai, in plus ii am pe toti in facebook si ne intalnim de 1-2 ori pe an, fara ca nimeni din echipa lor sa imi zica vreo silaba, dar, no comment...si deja am primit plangeri de la unii ca vor trebui sa aleaga intre cele 2 evenimente (desi, pentru modele cred ca celalalt eveniment are putine de oferit, si chiar studiouri cu care am discutat si care au fost acolo nu s-au aratat foarte incantati). Asa ca am ales sa schimbam noi datele (desi ne-au cam dat peste cap unele chestii): 20-22 mai, 2016, noile date, cu EroticCamAwards.com pe 22 mai.

Cei care ati fost la ultimele mele 2 seminarii la TES si v-au placut (la ambele majoritatea au stat inca 30 de minute peste program sa ma asculte, in timp ce alte megafirme sau megasponsori nu aveau nici jumate din cati participanti am avut eu, sau terminau cu 20 de minute inainte), va astept acum in Sitges, la un nou seminar "Viral Marketing for CamModels: Make others work for YOU for FREE!", o tema inca foarte putin dezbatuta sau deloc la alte evenimente de cam si care cred ca reprezinta "the future" pentru modelele ce isi doresc sute sau mii de shares & retweets pe retele:
http://www.theeuropeansummit.com/speaker/info/184/

Anumite idei le-am prezentat si in ultimul articol din Payoutmag, numar ce cred ca va aparea si la TES
http://payoutmag.com/magazines/volume-6-1/#p=46

Inca 1 data multumesc tuturor celor care au pus umarul la aceste 2 evenimente, sub diverse aspecte, nu e chiar simplu de creat niste evenimente de la zero, insa increderea voastra ma motiveaza enorm si voi face tot posibilul sa va conving ca ati luat o decizie buna sa ne sprijiniti si ca cele 2 evenimente isi vor demonstra capacitatea de a dinamiza in sens pozitiv industria de cam, si, de ce nu, de a marca noile trenduri.

Ne vedem! ;)
CamSum.com & CamTrophy.com - summit, awards & campus, Spain, Lloret de mar, 2016;
CamMillionaires.com - promovare de modele;
MuncaVideochat.com - ofer suport 24/7 modelelor medii si incepatoare pentru videochat de acasa.

VideochatInfo

Re: CamSum & CamTrophy 2016 - summit, awards & campus, Spain
« Reply #3 on: February 13, 2016, 05:32:14 AM »

Offline Alex

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1235
 • Karma: +2/-0
 • Gender: Male
 • Nimic nu este intamplator
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Firefox 44.0 Firefox 44.0
  • Videochatinfo
Re: CamSum & CamTrophy 2016 - summit, awards & campus, Spain
« Reply #4 on: February 13, 2016, 02:24:14 PM »
Ne vedem la CamSum! ;)

VideochatInfo

Re: CamSum & CamTrophy 2016 - summit, awards & campus, Spain
« Reply #4 on: February 13, 2016, 02:24:14 PM »