Author Topic: Silver Studio angajeaza modele. Comision incepand de la 60%  (Read 1772 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline studio_silver

 • Newbie
 • *
 • Posts: 1
 • Karma: +1/-0
 • Gender: Female
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 41.0.2272.118 Chrome 41.0.2272.118
  • Studio Silver
Silver Studio angajeaza modele. Comision incepand de la 60%
« on: April 08, 2015, 09:57:38 AM »
Cine suntem NOI ?
Echipa Silver Studio a fost infiintata in 2013 si apartine unui studio de videochat de elita in care confortul, buna-dispozitia si castigurile mari sunt la ele acasa. Toate acestea nu ar fi posibile daca nu ar exista un staff primitor, bine-trainuit care sa instruiasca viitoarele modele. Bineinteles, cu ajutorul motivatiei si persistentei lor, se creeaza o munca in echipa greu de depasit. De aceea, este important ca atunci cand alegi un studio de viedochat, sa ai in vedere comunicarea cu ceilalti apartenenti, sa iti placa atmosfera de lucru si sa fie un loc unde poti evolua. Prin sprijinul tuturor celor ce creeaza acest colectiv, dorim sa le multumim si uram bun-venit si altor aspirante la un standard de viata mai inalt.

Cauti un JOB bine platit ?
Noi l-am gasit la Silver Studio. Studioul de videochat iti ofera un salariu garantat in primele 3 luni de munca pentru a lucra intr-un mediu relaxat si echilibrat. Sustinerea echipei de traineri te va ajuta sa depasesti salariul din primele luni, iar programul flexibil part-time sau full time iti permite sa ai grija si de viata personala. Experienta noastra de peste 10 ani in domeniu te va ajuta sa devii un model de succes cu incasari mari constante. Plata modelelor se face o data la 2 saptamani si sustinem financiar modelele. Locatiile noastre centrale sunt pozitionate la 2 minute de metrou, deci sunt accesibile din orice colt al Bucurestiului. Bucura-te de toate beneficiile studioului nostru devenind model Silver Studio!

Suntem un studio videochat format dintr-o echipa tanara competenta in acest domeniu. Alaturi de noi te vei simti ca intr-un cerc de prieteni, atat administratia cat si suportul tehnic sunt alaturi de tine din toate punctele de vedere, oferindu-ti cele necesarea desfasurarii activitatii.Experienta ne-a invatat faptul ca imaginea este cea mai importanta in domeniul nostru de activitate. Oferim modelelor noastre sedinte foto/video profesionale. Personalul nostru este unul profesionist, iar echipamentul este de ultima generatie, pentru a putea scoate in evidenta calitatile tale.

Cerinte:

-modele de sex feminin

-18-35 ani

-limba engleza mediu (alta limba constituie un avantaj)

Beneficii:

-contract de munca

-full time,part time

-camere de lucru spatioase

-echipamente de ultima genereatie

-pentru cei din provincie se ofera cazare ultracentral.


VideochatInfo

Silver Studio angajeaza modele. Comision incepand de la 60%
« on: April 08, 2015, 09:57:38 AM »