Author Topic: Hollywood Studio  (Read 1747 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HollywoodStudio

 • Newbie
 • *
 • Posts: 2
 • Karma: +0/-0
 • Gender: Female
 • OS:
 • Windows NT 6.3 Windows NT 6.3
 • Browser:
 • Chrome 39.0.2171.95 Chrome 39.0.2171.95
  • Hollywood Studio
Hollywood Studio
« on: February 23, 2015, 10:52:37 AM »


Locatii: Bucuresti , Strada Economu Cezarescu nr. 2 , Grozavesti
Siteuri: http://www.hollywood-studio.ro/

De ce HOLLYWOOD STUDIO?

Pentru ca ridicam standardele videochatului la un alt nivel!
Pentru un model e important sa fie respectata, sa faca parte dintr-o echipa unita si experimentata, sa fie inconjurata de conditii excelente si curatenie la superlativ, sa aiba parte de o atmosfera calda si relaxanta, sa fie sustinute si ascultate de managementul studioului si sa aiba satisfactii financiare pe masura.

Locatie exclusivista

Am ales cu grija cea mai accesibila zona pentru sediul studioului nostru iar eleganta designului interior si atentia cu care am imbinat fiecare element este aproape de perfectiune. Noi am creat totul pentru a-ti oferi cele mai bune conditii de lucru pentru confortul tau. Pentru ca la job iti petreci mare parte din timpul tau, am ales sa iti punem la dispozitie un mediu exclusivist si o atmosfera cat mai calda tocmai ca tu sa te simti chiar mai bine decat acasa.

Legalitate 100%!

Ce inseamna legalitate 100%? Inseamna faptul ca suntem unul din extrem de putinele studiouri cu taxele platite la zi, iar tu ca model ai un contract de munca in conformitate cu legislatia in vigoare.
Activitatea de videochat este reglementata prin Legea 196/2003 si Legea 496/2004 pentru modificarea si completarea legii 196/2003. Noi, la HOLLYWOOD STUDIO, respectam integral prevederile acestor legi!
Garantam corectitudine si transparenta atat de natura legala cat si fiscala. Aceasta este baza pe care am construit o atmosfera profesionala, degajata si placuta pentru modelele noastre. Asadar, ca in orice alt domeniu de activitate, HOLLYWOOD STUDIO respecta legislatia in vigoare si nu acceptam nicio abatere de la acest lucru! Inca din prima zi de lucru, vei semna contractul de munca, primind la randul tau un exemplar. HOLLYWOOD STUDIO isi bazeaza si isi construieste relatia cu modelele sale pe corectitudine si sinceritate. Asteptam in schimb acelasi lucru.

Confidentialitate!

Noi iti garantam confidentialitate 100% prin site-urile de top cu care colaboram, printr-un regulament intern pe baza caruia functionam dar si prin locatia securizata de care dispunem.
Site-urile pe care vei lucra nu sunt accesibile din Romania. Daca mai ai prieteni, rude, cunostinte prin Spania, Italia, Franta etc., la cererea ta, accesul din aceste tari poate fi blocat.

Avem cel mai bun training din videochatul din Romania! Este cheia castigurilor tale!

Avem cel mai bun training din videochat!
Trainingul este fundamentul unui studio profesionist. Fie ca esti model incepator, fie ca esti model cu experienta, trainerul este persoana care te ajuta si sustine cu sfaturi pentru a-ti descoperi stilul tau ca model. Alaturi de ea, vei invata sau imbunatati calitatile de comunicare, vei afla cum sa iti pui feminitatea in valoare, veti descoperi impreuna metode de a-ti stimula creativitatea si mai ales, vei primi sfaturi folositoare care o sa iti ajute la cresterea incasarilor.Tot ce trebuie sa faci este sa fii receptiva la sfaturile noastre si sa comunici cu trainerul de fiecare data pentru ca jobul ei este sa te ajute.

Suport tehnic profesionist

Personalul tehnic se ocupa de tot ceea ce tine de aparatura, internet etc., asadar sunt persoanele care remediaza urgent orice aspect de natura tehnica.
Este vorba de o echipa unita care isi foloseste timpul in asa fel incat tu sa ai cele mai bune rezultate!

Echipamente de ultima generatie

Investim constant in aparatura performanta si de ultima generatie pentru ca toate elementele audio/video care contureaza imaginea modelului de Hollywood sa fie la standarde exceptionale. Monitoare flat screen full HD, calculatoare performante, softuri licentiate, camere Sony de ultima generatie sunt puse la dispozitia ta ca sa atingi castigurile dorite!

Site-uri de TOP.

Colaboram doar cu cele mai bune site-uri din domeniu, site-uri populare in Statele Unite aleAmericii, Anglia, Europa de Vest, de unde sunt majoritatea persoanelor care acceseaza site-urile. Sunt corecti si punctuali cu platile si ofera anumite beneficii modelelor noastre.

Investim in TINE!

Un model trebuie sa aiba grija in primul rand de ea ca femeie apoi sa fie atenta la tinuta vestimentara, makeup-ul, coafura , si mai ales la ATITUDINE. Inca de la prima sedinta foto, vei primi sfaturi pentru a-ti construi o imagine cat mai buna. Aceasta imagine va fi conform stilului tau personal caci fiecare femeie este diferita, ce o avantajeaza pe una poate nu o avantajeaza pe cealalta. Cu ajutorul fotografei noastre, make-up artistului, trainerului, treptat iti vei descoperi intreaga feminitate si vei sti cum sa ti-o pui in valoare. Daca vei considera ca ai nevoie de un refresh in garderoba sau decizi impreuna cu trainerul ca ai nevoie de outfituri noi sau produse make up studioul iti pune la dispozitie mijloacele necesare achizionarii acestora.

Program flexibil!

Fie ca esti studenta sau absolventa si majoritatea joburilor nu iti permit sa te ocupi de facultate, hobbyuri etc sau efectiv, nu iti doresti o rutina de tipul 9-5, noi iti oferim posibilitatea de a-ti face singura programul dupa bunul plac in asa fel incat sa ai timp de toate. Insa pentru a atinge castiguri finaciare, iti recomandam sa iti alegi 5 zile lucratoare a cate 8 ore/zi. Totul depinde seriozitatea si perseverenta ta!
Daca vrei sa lucrezi la standardul de Hollywood, trebuie sa faci doar 2 pasi :
Aplici pe site-ul nostru AICI.
In momentul in care ai aplicat, colega noastra de la resurse umane primeste imediat o notificare cu datele tale.
In cel mai scurt timp, vei fi contactata de ea si veti stabili impreuna cand poti veni in vizita la un interviu.
Interviul ? este de fapt o discutie cat se poate de libera cu colega noastra.
Veti povesti impreuna mai multe despre acest job si ti se va raspunde cu sinceritate la toate intrebarile pe care le ai.
Nu trebuie sa ai retineri sau emotii, priveste acest pas ca pe o vizita la cafea la o noua prietena.
Dupa finalizarea acestei etape, vei face un tur al studioului urmand ca decizia unei viitoare angajari sa vina din partea ambelor parti.
Sediul studioului este in intr-o zona accesibila fiind situat in Grozavesti ? Regie, la un minut de metrou, intr-o cladire de tip business.

Noi ne asumam ceea ce promitem, restul depinde de tine!

Contact :

Site web: http://www.hollywood-studio.ro
Facebook : https://www.facebook.com/HollywoodStudioBucuresti
Yahoo Messenger:job_hollywood
Email angajari: jobs@hollywood-studio.ro


Whatapp: 0749.999.209
Orange: 0749.999.209
Vodafone: 0722 999 209
Telekom: 0768.11.33.55


VideochatInfo

Hollywood Studio
« on: February 23, 2015, 10:52:37 AM »