Diverse > Exemple negative

Exemple negative, fraude

(1/2) > >>

Alex:
Daca ati avut o experienta neplacuta cu vreun studio legal ori nu , aici este locul potrivit sa ne povestiti , astfel toata lumea va cunoste ce sa intamplat si se vor evita pe viitor neplaceri cauzate de acel studio.

Diamant88:

--- Quote from: Alex on January 25, 2013, 12:55:13 AM ---Daca ati avut o experienta neplacuta cu vreun studio legal ori nu , aici este locul potrivit sa ne povestiti , astfel toata lumea va cunoste ce sa intamplat si se vor evita pe viitor neplaceri cauzate de acel studio.

--- End quote ---
In sfarsit gasesc un loc unde pot impartasi cu alte persoane experientele mele  cu asa zisele studiouri legale. sa ma corecteze cineva daca gresesc. este normal ca modelului sa i se opreasca "contributia" pt cartea de munca? eu zic ca nu.. pt ca la alt studio unde am lucrat  ei plateau tot pt cei 1000 lei pt cartea de munca. ati mai patit asa ceca? cineva?

Alex:
Se platesc atat de angajat cat si de angajator, acum depinde cazul tau, daca, tu suporti toate cheltuielile atunci clar este un abuz din partea studioului respectiv.

Diamant88:

--- Quote from: Alex on September 20, 2014, 06:42:09 AM ---Se platesc atat de angajat cat si de angajator, acum depinde cazul tau, daca, tu suporti toate cheltuielile atunci clar este un abuz din partea studioului respectiv.

--- End quote ---La o suma de 1200 de lei pe cartea de munca "contributia " mea ar fi de 360sau 380 de lei numai stiu sigur exact... ... ceea ce mi se pare foarte mult... tinand cont ca ei nu asigura un contract pe minimum pe economie ... part time ceva si ce vrei in plus pe cartea de munca platesti.

Alex:
In cazul tau este...la limita legi, ai un contract part time si cu siguranta exista undeva o clauza ca, esti de acord cu plata diferentiata a  contributiilor sociale, unele studiouri au firme de avocatura care le intocmesc contractele si se acopera bine din punct de vedere legal, ceea ce nu inteleg eu este de ce nu lucrati de acasa, va declarati castigurile la sfarsit de an, platiti impozitul de 16% si va, platiti si contributiile in baza venitului realizat, astfel aveti si carte de munca continuua si sunteti propiul vostru sef.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version