Author Topic: Reguli de bun simt  (Read 4833 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online Alex

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1244
 • Karma: +2/-0
 • Gender: Male
 • Nimic nu este intamplator
  • Videochatinfo
Reguli de bun simt
« on: January 25, 2013, 12:53:07 AM »
# Videochat info forum isi rezerva dreptul de a utiliza orice articol aparut pe acest forum. Prin postarea facuta sunteti de acord cu acest lucru si va cedati drepturile catre acest site de informare.
# Vorbiti civilizat si cu respect!
# Fara pornografie!
# Fara rasism!
# Fara SPAM pe forum sau prin mesageria personala, vrei sa iti faci publicitate? ai la dispozitie sectiuni in forum unde o poti face, nu trimite SPAM in mesageria personala a membrilor!
# Incalcarea uneia dintre aceste reguli va duce automat la avertisment sau ban, in functie de gravitatea faptei respectiv inchiderea, editarea sau stergerea postului/topicului in cauza.
# Nu sunt admise clonele! Cei ce isi vor face mai mult de un username vor primi BAN la fel si utilizarea de proxy!
# Nu se admit semnaturi sau avatare ofensatoare sau care incalca alte reguli ale forumului cat si linkuri catre forumurile romanesti cu acelasi content
si bineinteles link-urile/referrals ale site-urilor de videochat!.!. sunt permise doar link-urile catre paginile studiourilor ce isi vor face publicitate in sectiunea : Oferte: cereri de munca sau colaborari .

01. Userii pot produce orice discutie, pe orice tematica,fara atacuri impotriva altor membri!
02. Daca userii au probleme cu alti membri, acestea trebuie discutate fie pe PM, fie aduse la cunostinta moderatorilor
03. Daca userii au probleme cu moderatorii, acestea trebuiesc discutate in cadru particular - fie prin PM, fie prin messenger. In acest sens vom anexa fiecare dintre moderatori o adresa pentru yahoo/hotmail messenger
04. Moderatorii vor avea o sectiune proprie pentru orice discutie administrativa - acestea nu se vor mai face in public
05. Injuriile la adresa moderatorilor nu sunt permise. In acest sens, oricare dintre moderatori se obliga sa stearga neconditionat atacurile la adresa unui alt moderator, indiferent pe ce sectiune a forumului acesta modereaza
06. Moderatorii nu pot sterge posturile userilor fara un motiv intemeiat (spam, injurii, atac la persoana)
07. Moderatorii nu pot inchide o discutie, daca aceasta nu s-a abatut de la subiectul initial
08. Moderatorii nu au dreptul sa stearga posturi la cererea userilor, chiar daca userii solicita stergerea propriilor posturi. Fiecare este responsabil pentru ceea ce scrie.
09. Rolul unui "moderator" este de a media sau a ameliora discutiile, precum si acela de a respecta drepturile userilor la exprimare. Din partea userilor este necesara, de asemenea, o exprimare civilizata.
10. Prin inscrierea pe acest forum va dati consimtamantul si asupra primirii de news prin mail-ul cu care sunteti inregistrati, totodata un cont gata facut nu poate fi sters decat atunci cand exista motive bine intemeiate si argumentate.
Nu ne asumam raspunderea pentru articolele preluate din mass-media si publicate pe forumul nostru ca, atare, intreaga raspundere apartine autorului articolului respectiv din respectiva publicatie de unde a fost preluata stirea/informatia!.
« Last Edit: December 29, 2016, 11:16:33 AM by Alex »

VideochatInfo

Reguli de bun simt
« on: January 25, 2013, 12:53:07 AM »

Online Alex

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1244
 • Karma: +2/-0
 • Gender: Male
 • Nimic nu este intamplator
  • Videochatinfo
Re: Reguli de bun simt
« Reply #1 on: November 18, 2013, 12:27:16 AM »
Va rugam cititi cu atentie regulamentul!!! in semnatura sunt permise doar link-uri catre pagina propie a studioului ce il reprezentati si nu catre pagini ce contin si subdomenii in care este inclus si studioul sau viceversa!!!

Va multumim pentru intelegere! ;)
« Last Edit: November 18, 2013, 12:30:00 AM by Alex »

VideochatInfo

Re: Reguli de bun simt
« Reply #1 on: November 18, 2013, 12:27:16 AM »