Recent Posts

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
21
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Promovare modele
« Last post by Alex on February 16, 2018, 01:49:41 PM »
Acest ANUNT este valabil PERMANENT, cititi ultimul post pentru actualizari!Pret
250$model/site/perioada sau 400$/luna
Platile se fac prin
FirstChoicePay,Paypal sau wire bank (transfer bancar)
Avand o experienta de peste 10 ani in acest business cat si ca webmaster si promoter,va putem oferi servicii de promovare la preturi imbatabile!
 

 0786439216 - Alex
sau mail:
alexbogdan36@hotmail.com
Promovarea se face incepand cu luna septembrie si dureaza pana in luna iunie, in lunile iulie,august nu facem promovari!
site-urile pentru care facem promovarea le puteti afla apeland numarul de mobil.
Totodata oferim si suport tehnic gratuit acolo unde este cazul pe, durata colaborarii.


Suntem nominalizati la:
 EroticCamAwards
 Categoria  Best Models Promoter
Detalii aici:
http://videochatinfo.com/index.php?topic=881.msg1977#new
22
Dupa cum spune si titlul: oferim suport infiintare studio videochat de la 000! sau pentru modelele independente ce vor sa lucreze de acasa in conditii de profit maxim!

Acest ANUNT este valabil PERMANENT, cititi ultimul post pentru actualizari, ultima actualizare MARTIE 2018,actualizarile se fac lunar!


Mentionez ca,in anul 2016 pe 22 Mai am castigat la summit-ul de la  Lioret Del Mar Spania locul 1 ca, cel mai bun promoter:Detalii aiveti aici:
http://videochatinfo.com/index.php?topic=881.0

Pentru cei ce vor sa deschida un studio de videochat trebuie sa stie de la bun inceput ca, le trebuie mai intai o firma un SRL ,ca sa va ajut un pic va dau cateva coduri CAEN sub care va puteti inregistra societatea apoi ma puteti suna cand terminati cu infiintarea societatii:

Coduri CAEN sub care se poate desfasura activitatea de videochat:

Initial veti deschide un SRL pe urmatorul cod:
Cod CAEN 6420: Telecomunicatii

Cod CAEN 5261 : Comert cu amanuntul prin corespondenta
Aceasta clasa include:
- vanzarile directe, prin intermediul televiziunii, radioului, telefonic,
sau prin Internet.
Cod CAEN -9329  Alte activitati recreative si distractive

Incadrarea modelelor pe cartea de munca ca:

521002 Model atelier artistic si publicitate
312201 Operator calculator electronic si retele
413316 Operator programare
342907 Agent servicii client
347106 Lucrator in ateliere de modele
Pentru 312201 si 413316  modelul trebuie sa detina un atestat pentru Operator PC

Restul codurilor CAEN necesare desfasurarii legale a, acestui business cat si Incadrarea modelelor pe cartea de munca/optiunile de incadrare, vor fi oferite in ziua in care voi fi prezent pentru deschiderea studioului in locatia dvs.

Cam atat pentru inceput , referitor la pret, serviciile noastre oferite ca, suport infiintare studio videochat cuprind si:

Crearea conturilor de model/studio pe cele mai profitabile site-uri.
Efectuarea platilor cum si de catre cine se face si cum va tine evidenta contabilul.
Consultanta referitoare la decor si lumini
de mentionat ca, luminile se fac in ziua in care sosesc la, locatia dvs. deoarece ele depind strict de ambientul camerei de lucru si luminozitatea naturala-artificiala existenta, luminile nu pot fi facute pe ghicite sau dupa desene/schite postate pe diferite forumuri ele fiind doar exemple ipotetice ce difera complet de realitatea existenta intr-o camera de lucru, ca idee, luminile pregatite pentru o camera de lucru nu vor fi identice cu cele din camera alaturata.

Ajutor in configurarea PC-urilor, optimizarea windows-ului pentru videochat windows 8.1 sau windows 10, inclusiv instruirea personalului tehnic al studioului pe aceasta tema, cat si alegerea unui webcam adecvat sau a unei camere video.
In cazul in care aveti deja cumparate echipamentele dar, ele nu sunt conforme cu standardele cerute de site-urile de videochat , ne rezervam dreptul de a va refuza orice suport pana veti avea echipamentele necesare unui broadcast de calitate in HD!


Tehnici de training pentru modele
Fotografiile de profil doar pentru modelele independente
Catalog orar cu orele cele mai potrivite si site-urile care merg cel mai bine in acele ore

Recomandari privind alegerea site-urilor celor mai performante si cum sa alegi categoria potrivita in functie de fiecare model in parte


Autorizatii si licente obligatorii pentru functionarea 100% legal a, unui studio de videochat!

Cat costa consultanta?

Prezentarea afacerii, deschiderea de conturi, sisteme bancare si pregatirea personalului pentru un studio pretul este de 750E.Pentru configurarea calculatoarelor pentru videochat, pretul este de 50E/PC. (Atentie la configurarea calculatoarelor, acestea necesita un grad avansat de experienta in lucrul cu site-urile de videochat, un specialist IT care nu cunoaste tehnologii de streaming video nu poate instala aceste calculatoare, de aceea va recomandam sa faceti cu noi instalarea)Pretul total pentru consultanta oferita de noi pentru studio este de 550E pret NET nediscutabil! pret platit in RON la cursul zilei cand sunt prezent la locatia aleasa.
Deplasarile in afara tarii se fac numai cu bilet de avion platit dus-intors si confirmat de agentie indiferent de locatie.
Totodata oferim si promovarea modelelor gratuit in prima luna de functionare a studioului, dupa care,daca se doreste continuarea pe, partea de promovare preturile sunt cele din acest anunt:
http://videochatinfo.com/index.php?topic=600.0
Mentionam faptul ca, noi oferim suport online si telefonic nelimitat 24/24-7/7, dupa ce va deschideti studioul
, orice intrebare la care nu gasiti raspuns ne contactati si noi va ajutam imediat fara NICI UN COST in prealabil ,GRATIS , telefonul de contact este acelasi numar in ultimii 5 ani adica acesta:

0786 439 216 - Alex!
0771 190 113 - Alex!
ATENTIE!! ambele numere de mobil sunt setate sa respinga orice apel cu numar privat ( ascuns ) si sa ofere ton de ocupat, daca , doriti sa purtam o discutie folositi numar real!

alexbogdan36@hotmail.comSe pot ajunge si la astfel de castiguri ca,model independent sau studio

23
General Discussion / Re: cont paypal
« Last post by Nord on February 15, 2018, 10:36:53 AM »
Pe langa contul de paypal s-ar putea sa te trezesti si cu cel de model inchis! Site-urile au in general zero toleranta fata de astfel de practici si mi se pare corect atata timp caqt le faci concurenta neloiala!
24
General Discussion / Re: cont paypal
« Last post by Alex on February 14, 2018, 09:11:14 PM »
Ca sa primesti bani direct de la membri...nop,nici o varianta!
25
General Discussion / Re: cont paypal
« Last post by watchman555 on February 14, 2018, 02:18:59 PM »
Ceva sugestii pentru alternative inafara de WU si MG?
26
General Discussion / Re: cont paypal
« Last post by Alex on February 14, 2018, 12:01:53 PM »
In principiu ei se iau dupa istoricul de plati al membrilor si de aici pana la inchiderea conturilor tale nu mai este decat un pas!
27
General Discussion / Re: cont paypal
« Last post by watchman555 on February 14, 2018, 08:01:33 AM »

Am citit regulile dupa ce mi.au inchis primul cont....am vazut sectiunea cu "erotice" dar nu stiu cum isi dau ei seama pentru ce sunt platile.....membrii nu adauga nici o
nota explicativa.....am folosit si alt ip ptr fiecare cont
28
General Discussion / Re: cont paypal
« Last post by Alex on February 13, 2018, 08:14:02 PM »
Daca citeai atent regulile paypal observai ca, ei nu agreeaza plati pentru servicii "erotice" asta inseamna inclusiv si videochat,nu esti singurul care are contul inchis definitiv si cu siguranta nu vei fi nici ultimul!
29
General Discussion / cont paypal
« Last post by watchman555 on February 13, 2018, 09:00:43 AM »
Salut! Am o problema cu contul de paypal mi l-au inchis fara drept de apel fiindca nu sunt in concordanta cu regulile lor.....A mai patit cineva?
30
PC/Mobile-News / Microsoft va lansa 5 noi ediţii Windows 10
« Last post by Alex on February 07, 2018, 12:54:54 PM »
 Microsoft pregăteşte schimbări importante în etichetarea versiunilor Windows 10, crescând totodată numărul de versiuni Windows puse la dispoziţia utilizatorilor.
 
 Astfel, familia Windows 10 Home va fi diversificată cu nu mai puţin de 5 ediţii, fiecare cu cerinţe hardware diferite şi adresate anumitor categorii de dispozitive:
 
  • Windows 10 Entry: 25 dolari
  • Windows 10 Value: 45 dolari
  • Windows 10 Core: 65.45 dolari
  • Windows 10 Core+: 86.66 dolari
  • Windows 10 Advanced: 101 dolari
  Nu este clar cum vor diferi acestea de ediţia standard Windows 10, însă prin schimbările pregătite Microsoft pare că va avantaja dispozitivele cu resurse limitate de procesare (tablete şi laptopuri low-cost), lăsând în acelaşi timp suficientă flexibilitate pentru a exploata PC-urile de ultimă generaţie la întregul potenţial.
 De altfel, cerinţele de sistem sunt cât se poate de diferite, de la o versiune la alta:
 
  • Entry: recomandat pentru sisteme cu procesor Intel Atom/Celeron/Pentium, având mai puţin de 4GB memorie RAM şi mai puţin de 32GB spaţiu de stocare tip SSD. Diagonala ecranului poate fi de minim 14.1” pentru sisteme laptop, 11.6” în cazul tabletelor şi 17” pentru PC-uri AiO
  • Value: caracteristici similare versiunii Entry, dar cu suport şi pentru configuraţii care depăşesc 4GB memorie RAM, 64GB spaţiu de stocare SSD sau 500 GB stocare pe hard disk
  • Core: nu poate fi folosit cu dispozitive care întrunesc specificaţiile versiunii Core+, sau Advanced
  • Core+: adresat sistemelor laptop/2 in 1/AiO echipate cu procesoare high-end şi mai mult de 4GB memorie RAM (minim 8GB RAM pentru configuraţiile care depăşesc rezoluţia 1080p), 2TB spaţiu de stocare pe hard disk sau SSD
  • Advanced: optimizat pentru configuraţii cu procesor Intel Core i9/ i7 cu minim 6 nuclee, procesoare AMD FX/Ryzen 7/Threadripper. Necesită minim 16GB memorie RAM şi oferă suport nativ pentru ecrane cu rezoluţie 4K  UHD, sau mai mare.
  Simultan, Microsoft va renunţa la ediţia Windows 10 S, aceasta fiind înlocuită cu un aşa numit „S-mode” care va putea fi activat din oricare ediţie Windows 10 mai sus menţionată, efectul fiind limitarea opţiunilor pentru instalarea de aplicaţii exclusiv la selecţii din Windows Store.
 
 Noile ediţii Windows 10 vor fi disponibile începând cu luna aprilie 2018.


http://www.go4it.ro/software/microsoft-va-lansa-5-noi-editii-windows-10-16974362/
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »