VideochatInfo

Videochat => General Discussion => Topic started by: Alex on December 12, 2016, 09:13:35 PM

Title: Ce se intampla de sarbatori?
Post by: Alex on December 12, 2016, 09:13:35 PM
Raspunsul este simplu...majoritatea modelelor il petrec cu familia sau in concediu si revin online dupa 10 Ianuarie,restul care stiu sa exploateze la maxim aceasta perioada vor ramane online muncind aproape sau mai mult decat dublu si vor face $$$ frumosi,iar sarbatorile le vor face pe stil vechi,asa ca, in Ianuarie vom avea 2 categorii de modele....
1 - cele ce se vor plange ca, nu este trafic si nu fac bani
2 - cele ce vor petrece sarbatorile pe stil vechi si se vor distra la maxim!
Title: Re: Ce se intampla de sarbatori?
Post by: Nord on December 14, 2016, 09:17:21 AM
 Acum de ceva ani studiez fenomenul sarbatorilor pe site-urile de videochat si va pot spune ca incasarile nu scad deloc cum ar crede unii, membrii care intra pe site-uri au tendinta de a cheltuii mult mai mult compesand astfel lipsa celor care pleaca in vacanta ! Eu de sarbatorii mereu am avut incasari cu 30 -40% mai mari fata de cele din lunile precedente ! Asta ca nu mai e nimeni pe site-uri ca nu e trafic e un mit ! In schumb tind sa scada dupa ianuarie cand membrii au de platit taxe si impozite !
Title: Re: Ce se intampla de sarbatori?
Post by: Alex on December 14, 2016, 10:40:40 AM
Corect @Nord, acum depinde si de modele, cele vechi in domeniu stiu cum sta treaba si vor lucra de sarbatori,cele noi...se vor distra si vor plange dupa $$ si trafic in Ianuarie,alegerea le apartine.