Recent Posts

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
71
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: Paxum card
« Last post by Alex on May 04, 2018, 03:00:47 PM »
Cu,placere! ;)
72
Multumim Alex .  Marile realizari se fac in timp ..... nu in prima zi si nici in prima perioada .
Pentru a ajunge la asemenea realizari este nevoie de munca , inteligenta si seriozitate din partea modelului .

Pentru mai multe detalii despre  BeYou Studio accesati https://www.beyou-studio.ro/
73
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: Paxum card
« Last post by Antonia73 on May 04, 2018, 12:01:10 PM »
Multumesc mult, Alex! Spor!!!
74
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: Paxum card
« Last post by Alex on May 04, 2018, 11:54:12 AM »
Buna si bun venit printre prieteni, in principiu dureaza 3-5 zile lucratoare dar,datorita numarlui mare de solicitari termenul a devenit mult mai mare,alternativa ar fi sa trimiti cu emailul cu care esti inregistrata pe Paxum un mesaj catre:
octav@paxum.com
Si iti va activa/verifica contul daca totul este in regula.
75
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: Paxum card
« Last post by Antonia73 on May 04, 2018, 11:45:52 AM »
Buna, Alex, si tuturor membrilor! Alex, multumesc infinit pentru munca depusa si pentru toate informatiile utile! Intrebare: se stie cumva cam cat dureaza verificarea contului? Am tot cautat pe aici dar nu am vazut un numar de zile concret! La mine apare active/unverified si am deschis contul pe 26 aprilie 2018.
Multumesc anticipat!
76
Offtopic / Facebook va lansa un serviciu de matrimoniale
« Last post by Alex on May 04, 2018, 10:33:23 AM »
 Mark Zuckerberg a anunţat că va lansa un nou serviciu, de matrimoniale, pentru platforma de socializare online Facebook, într-o conferinţă care a avut loc marţi, în San Jose, California, transmite Mediafax.
 
 Zuckerberg a spus că acest serviciu va avea ca scop să îi ajute pe oameni să îşi găsească parteneri pe termen lung.
 
 „Va fi pentru a construi relaţii reale, pe termen lung, nu doar pentru aventuri de o noapte”, a spus Zuckerberg, care a subliniat că, în SUA, unul din trei mariaje încep printr-o relaţie online şi că aproximativ 200 de milioane de utilizatori Facebook au statut de celibatar.
 
 Prin noul serviciu, care va fi unul gratuit, utilizatorii vor putea să îşi creeze un profil „matrimonial” separat, care nu va fi vizibil pentru prietenii din reţea, iar potenţialii parteneri vor fi recomandaţi pe baza preferinţelor, punctelor de interes menţionate, precum şi a prietenilor comuni.
 
 
Foto: freestocks.org/UnsplashFoto: freestocks.org/Unsplash
   
 Anunţul a determinat o scădere a acţiunilor în platforma matrimonială Match.com, cu 22%.   
 CEO-ul Facebook, în vârstă de 33 de ani, a mai spus că serviciul a fost conceput astfel încât să respecte regulile privind confidenţialitatea şi protecţia datelor.
 
 Acesta a mai spus că cei de la Facebook se angajează să sporească măsurile privind protecţia datelor personale.
 
De asemenea, Facebook a anunţat că va lansa o funcţie numită „Clear History” („ştergere istoric”), care le va permite utilizatorilor să vadă ce aplicaţii şi site-uri trimit informaţii reţelei de socializare, să şteargă date din conturile lor şi să împiedice Facebook să le stocheze.   
 Reţeaua de socializare a luat deja măsuri pentru a limita cantitatea de date pe care o împarte cu aplicaţii terţe şi vrea să facă paşi pentru a preveni un nou scandal „Cambridge Analytica”, a mai spus Zuckerberg.
 
 Datele a 87 de milioane de utilizatori Facebook, majoritatea din Statele Unite, probabil au fost accesate ilegal de compania de consultanţă britanică Cambridge Analytica, a anunţat recent firma de socializare online.
 
 Cambridge Analytica a utilizat date sustrase în 2014 din conturile Facebook pentru a stabili profilurile alegătorilor americani şi a le trimite reclame politice personalizate.
 


http://www.go4it.ro/social-media/facebook-va-lansa-un-serviciu-de-matrimoniale.-acesta-se-va-concentra-pe-relatii-pe-termen-lung-nu-pe-aventuri-de-o-noapte-17172065/
77
Oferte: cereri de munca sau colaborari / Re: Incasari Modele BeYou Studio
« Last post by Alex on May 04, 2018, 08:44:05 AM »
Felicitari pentru castigurile realizate! ;)
78
Oferte: cereri de munca sau colaborari / Incasari Modele BeYou Studio
« Last post by beyou studio on May 04, 2018, 12:12:01 AM »
Buna am hotarat sa fac acest topic in mod special pentru modelele independente care  din anumite motive inca sunt in dubii daca este cazul sa faca pasul spre a colabora cu un  studio  deoarece asta inseamna impartirea veniturilor realizate , cu toate ca de cele mai multe ori aceste venituri independente sunt situate sub sumele  din pozele  atasate.

Am sa pun aici  cateva poze cu incasarile modelelor BeYou Studio in ideea ca va ajuta sa luati o decizie  ;)  ,  cu precizarea ca noi[size=150] nu promitem si nu oferim  bani cazuti din cer sau viata roz si nici vacante in maldive ......  dar suntem siguri ca daca sunteti  serioase, suficient de motivate si rabdatoare o sa vi le permiteti voi singure  :') [/size]


,


,


, ;)
Pentru mai multe detalii despre  BeYou Studio accesati https://www.beyou-studio.ro/
79
Changes to Daily Awards, new contest is comingThank you for participating in our Daily Awards, we hope it  was fun and many of you won the $100 daily prize. Our Daily Awards is now ending for a while, but only to give way to other exciting and fun games and contests! The Daily Awards is going to end on Friday (at midnight CET) but will back from time to time as a special event.

Hurray for May Contest
 
Get energized for the summer with our new contest between 5 - 15 May!
Be one of the 6 lucky Models to win one of the cool cash prizes of $1000. Collect points based on your earnings (private shows), online time (low impact) and new members you refer.
The winner with the most point will take the main prize of $500!
 
Referring new members to SoulCams will increase both your earnings and your contest points:We wish you a wonderful May and hope, that you will all participate in our new contest.

If you have any questions, feel free to contact us!

The SoulCams Team
80
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: Promovare modele
« Last post by Alex on May 02, 2018, 09:01:58 AM »
Anunt valabil! 
0786 439 216 - Alex!
0771 190 113 - Alex!
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »