Recent Posts

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
71
Our new HD broadcast software is on the way

In the past few months, we have been working on a new project. It was quite challenging but the results are quite amazing! As we prepare to phase out the old Flash technology, we give way to a new and modern broadcast software. In just a few days, you will be able to test the new technology yourself, as we roll out a public beta test.

In the test version, certain features will be disabled or reduced. You might also encounter minor bugs, so your help and error reports are highly appreciated.

Known limitations of the test version:

In the beta test version, the cam2cam function and full screen video with chat is not available. They will be implemented in the final version. We recommend using Chrome or Firefox browsers.

To read more about the new SoulCast software, read our FAQ.


New payout option available - MoneseMonese is a UK based Fintech company, that offers current accounts and money transfer services as an alternative to traditional banks. It is basically a complete banking service on your mobile phone. You get your own account number (IBAN) and can receive or send money. You can also order your Monese debit card, which you can use to pay for goods or services and pick up cash at ATMs. You can read more about Monese  on our WIKI page.

Use our invite code: HJLMETZZ when you sign up and receive 5 EUR gift from Monese!

The SoulCams Team
72
PC/Mobile-News / Microsoft actualizează Windows Notepad
« Last post by Alex on July 16, 2018, 11:44:42 PM »
 Privind şirul interminabil de patch-uri care remediază probleme de securitate şi stabilitate în ultima versiune de Windows 10 am crede că Microsoft are lucruri mai importante de făcut decât să aducă îmbunătăţiri celei mai banale aplicaţii pentru editare text disponibilă pentru platforma desktop PC.
 
 Notepad este una dintre puţinele aplicaţii Windows păstrate şi lăsate practic neschimbate încă de pe vremea lui Windows 98, rămasă la fel de folositoare ca la început. Însă, dacă nu e nevoie de schimbare, atunci de ce insistă Microsoft cu lansarea unei noi versiuni?
 Potrivit Microsoft, utilizatorii au solicitat adiţii importante, ajutând în situaţii specifice cum ar fi vizualizarea jurnalelor de sistem şi manipulare text. Astfel, în curând vom putea folosi Windows Notepad pentru a căuta şi înlocui automat cuvinte şi expresii din documentele pe care le edităm.
 Şi funcţia zoom va primi îmbunătăţiri, utilizatorii putând folosi rotiţa de scroll în combinaţi cu tasta CTRL pentru a mări sau micşora textul afişat.
 
 O altă modificare vizează detectarea încheierii de linie text, în documentele create pe sisteme Unix/Linux sau Macintosh, astfel încât formatarea textului să fie procesată corect şi pe sisteme Windows.
 Bara de status va fi afişată de acum în mod implicit, utilizatorii găsind aici informaţii despre numărul de coloană pe care se află şi activarea funcţiei word-wrap.
 Microsoft adaugă si comanda CTRL-BACKSPACE, folosită şi în alte aplicaţii de editare text pentru ştergerea ultimului cuvânt tastat.
 Prezentă deja în ultima versiune de testare Windows 10 Redstone 5, noua versiune Notepad va fi inclusă cu următoarea actualizare majoră adusă sistemului Windows 10, pregătită pentru debutul oficial în această toamnă.


http://www.go4it.ro/software/microsoft-actualizeaza-windows-notepad-17354522/
73
 Facebook anunţă că programul de protejare a utilizatorilor de conţinut de tip „fake news” şi „clickbait” a ajuns şi în România. După o perioadă destul de lungă de testare pe versiunea în engleză a reţelei de socializare, această iniţiativă este extinsă acum la limba română, turcă, rusă, bulgară, greacă şi hindi. Practic, sistemul Facebook va detecta automat acest tip de conţinut şi îl va „ascunde” mai des din fluxul de ştiri al utilizatorilor.
 
zoom in
  Conform comunicatului oficial de presă, Facebook a luat în calcul plângerile utilizatorilor, care au raportat multe articole de tip fake news şi clickbait, care încercă să păcălească utilizatorul să dea click pe link. Facebook crede că luând măsuri împotriva acestui timp de conţinut, comunitatea care foloseşte reţeaua de socializare ar putea fi mai bine informată.
 Schimbările din News Feed se aplică exclusiv titlurilor care distorsionează informaţia sau omit detalii esenţiale care ar putea induce utilizatorii în eroare. De asemenea, titlurile care exagerează detaliile folosind un limbaj senzaţional vor fi afişate mult mai rar pe Facebook.
 
 Schimbările au intrăt deja în vigoare încă de ieri, 11 iulie, deci deja ar trebui să vedeţi schimbările pe profilele proprii. Aceasta este doar una dintre modificările pe care Facebook le-a luat în ultimii doi ani. Totul a pornit după acuzaţiile din jurul alegerilor prezidenţiale din Statele Unite, care ar fi putut fi influenţate de ştiri false şi reclame plătite de actori străini.
http://www.go4it.ro/social-media/facebook-a-pornit-lupta-impotriva-fake-news-si-clickbait-si-in-romania-17353041/
74

🇹🇩 Ministerul Finanţelor Publice

📌 Termenul de depunere a declaraţiei unice a fost extins până la 31 iulie 2018

➡ În ședința de Guvern de joi, 12 iulie, s-a aprobat extinderea până la 31 iulie a.c., a termenului până la care contribuabilii, persoane fizice trebuiau să depună Declarația Unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale. Termenul a fost extins deoarece atât bonificaţia de 5% din impozitul pe venit aferent anului 2018 şi plătit integral până la 15 martie 2019, cât și cea acordată corespunzător pentru contribuţiile sociale datorate, au suscitat interesul contribuabililor, care a determinat îngreunarea Spațiului Privat Virtual prin numărul foarte mare de accesări ale acestui serviciu online gratuit în apropierea expirării termenului.

➡ Declarația se completează și se depune de către persoanele fizice care realizează, individual sau într-o formă de asociere, venituri din România şi/sau din străinătate, și de cele care datorează impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii. Persoanele care nu realizează venituri și aleg să plătească contribuția de asigurare de sănătate au de asemenea obligația de a depune Declarația Unică.

➡ Declarația Unică se depune online, atât prin intermediul Spațiului Privat Virtual (SPV), pe baza de nume utilizator și parolă, sau cu certificat digital calificat, cât și prin intermediul portalului e-guvernare.ro.

➡ Declarația se poate depune și în format hârtie direct la registratura administrațiilor fiscale ale ANAF, sau prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

➡ Nedepunerea la termenul prevăzut de lege de către persoanele fizice a Declaraţiei Unice se sancţionează cu amendă de la 50 lei la 500 lei, potrivit art.336, alin.(3) din Codul de Procedură Fiscală.
#DeclaratieUnica
75
General Discussion / Invingator la CamSum Best Webmaster
« Last post by Alex on July 07, 2018, 08:59:41 AM »
Si anul acesta am participat la summitul CamSum din Lioret del Mar Spania unde am fost declarat invingator la categoria Best Webmaster!Winners 2018
http://eroticcamawards.com/winners2018.html
 
76
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: Videochat de acasa comision 75%
« Last post by Alex on July 06, 2018, 08:35:31 PM »
Actual! ;)
77
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: Paxum card
« Last post by watchman555 on July 06, 2018, 07:55:12 AM »
M-a lasat intr-un final....Cam greu aproape 48 h....te cam lasă cu buza friptă ăştia la nevoie
78
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: Paxum card
« Last post by Alex on July 05, 2018, 08:44:23 PM »
Trebuie sa formezi prefixul corect..001-800-624-6171 iar la mail raspunde de obicei in 24 de ore.
79
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: Paxum card
« Last post by watchman555 on July 05, 2018, 07:25:58 PM »
nu merge sa sun iar la mail nu imi raspunde nimeni.Aiurea cu paxum-ul asta tot timpul face asa
80
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: Paxum card
« Last post by Alex on July 05, 2018, 06:08:28 PM »
Trimite mail sau foloseste acel nr, eu unul nu am intampinat probleme de acest gen si deja am 3 transferuri facute pana in prezent!
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »