Recent Posts

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
61
Anunt valabil! 
0786 439 216 - Alex!
0771 190 113 - Alex!
62
PC/Mobile-News / Noua generaţie de procesoare Core i7 fără HyperThreading
« Last post by Alex on July 30, 2018, 07:31:38 AM »
Simbol al înaltei performanţe încă de pe vremea procesoarelor Pentium 4, tehnologia HyperThreading a fost ani de-a rândul principala trăsătură care diferenţia oferta inferioară de procesoare Intel Core i3 şi i5 de gama high-end, reprezentată de modele Core i7 promovate ca soluţii pentru sisteme desktop şi laptop cu un nivel ridicat de performanţă.

Situaţia se schimbă însă odată cu debutul gamei de procesoare Core i9, mai întâi pentru platforma HEDT (high-end desktop) cu socket LGA-2066, iar în curând şi pentru platforma mainstream LGA-1151. În noua orânduire, oferta high-end de procesoare Intel se va împărţi între seria Core i9 şi o gamă Core i7 cu performanţe uşor ciuntite, având caracteristici similare ofertei Core i5 din generaţia actuală, dar preţuri la nivel de i7.
Potrivit zvonurilor de până acum, preluarea brandului Core i9 de la platforma HEDT la cea mainstream vine la pachet cu o ajustare în sus a grilei de preţuri, vârful de gamă Core i9-9900K urmând să coste nu mai puţin de 450 dolari. Pentru suma plătită, fanii Intel se aleg cu un procesor octa-core cu HyperThreading şi 16 MB memorie cache L3, atingând o frecvenţă de 5 GHz în modul boost (până la 4.7 GHz pe toate nucleele).
Cu preţuri estimate în jurul sumei de 350 dolari, noua ofertă Core i7 va fi reprezentată de modelul octa-core i7-9700K. Fără HyperThreading şi înzestrat cu 12 MB memorie cache L3, acesta va atinge o frecvenţă de 4.9 GHz în modul boost (până la 4.6 GHz pe toate nucleele).
Mai jos, ofertele Core i5 şi Core i3 vor fi diferenţiate în principal prin numărul unităţilor de execuţie disponibile, acestea fiind procesoare hexa-core şi quad-core, fără HyperThreading.Citeşte şi:  Coffee Lake-S, noul procesor Intel octa-core pentru platforma LGA-1151 (Z390), testat cu benchmark-ul CinebenchCe-i drept, chiar şi fără HyperThreading, viitoarele modele de procesoare Core i7 octa-core vor fi mai puternice decât actuala generaţie i7 hexa-core. Apariţia unei noi game i9 de procesoare high-end, deasupra celei i7 deja existentă, denotă însă o epuizare a spaţiului de manevră pentru creşterea performanţelor. După ce mai întâi a împins frecvenţele de funcţionare până la limita permisă de tehnologiile actuale, Intel este acum în situaţia de a diferenţia oferta de procesoare oprind din unităţile funcţionale chiar şi la gama high-end. În caz contrar, diferenţa de performanţă rezultată din creşterea cu 100-200MHz a frecvenţei de funcţionare la modelul i9-9900K ar fi prea mică pentru a justifica preţul cu 100 de dolari mai mare.
http://www.go4it.ro/componente-pc/intel-lasa-urmatoarea-generatie-de-procesoare-core-i7-fara-tehnologia-hyperthreading-17372629/
63
Oferte: cereri de munca sau colaborari / Re: Incasari Modele BeYou Studio
« Last post by beyou studio on July 24, 2018, 03:35:21 PM »
Dovada faptului ca nu facem promisiuni neacoperite .... incasarile vorbesc de la sine ...

Pentru a ajunge la aceste incasari pe perioada  este nevoie de 3 elemente :

* Serioziate

* Implicare

* Studioul Potrivit   ;)Te-ai saturat sa lucrezi pe cateva sute de dolari pe perioada si sa nu simti nici o satisfactie  materiala ?

Alege  BeYou Studio si te vom  indruma .

Pentru mai multe detalii sau programarea unui interviu :  www.beyou-studio.ro 
64
Oferte: cereri de munca sau colaborari / Re: Incasari Modele BeYou Studio
« Last post by beyou studio on July 24, 2018, 03:32:47 PM »
Frumos,felicitari! ;)


Multumim Alex  ;)
65
Oferte: cereri de munca sau colaborari / Re: Incasari Modele BeYou Studio
« Last post by Alex on July 20, 2018, 07:04:40 PM »
Frumos,felicitari! ;)
66
Oferte: cereri de munca sau colaborari / Re: Incasari Modele BeYou Studio
« Last post by beyou studio on July 20, 2018, 05:51:06 PM »
Iata cum arata palmaresul unui model cu adevarat bun  ( ne ferim sa spunem DE TOP .... cred ca deja  este o eticheta mult prea des intalnita  :yum:  )

Pentru acelea dintre voi care nu au experienta , poza  reprezita activitatea unui model de pe cams.com . Acest model  a castigat titlul de modelul zilei in fiecare luna  , iar in luna februarie a castigat  MODELUL LUNII   GENERAND INCASARI DE PESTE 35.000 $ in luna respectiva   :heart_eyes:

Daca si tu ai  astfel de aspiratii , esti SERIOASA   si  DISPUSA SA LUCRZI PENTRU A OBTINE ASTFEL DE REZULTATE     te asteptam in echipa noastra :

www.beyou-studio.ro

0763089972  ( wtsp )

0730872297


 
67
The quest for the cash begins with our new Model contestLet the quest for cash begin! Between July 23 and August 3, you can win one of the 5 cash prizes! Yes, we are giving away $800 in cash prizes for 5 lucky models. In this contest, you collect points based on your earnings from standard and 1on1 private shows.
The winning model will take the first prize of $400! Let the best win the quest!
68
Fast.com, serviciul de testare a vitezei pentru conexiunea la internet dezvoltat de către Netflix, are acum acces la câteva funcţii noi avansate. În trecut acesta nu oferea acces decât la posibilitate de testare a vitezei de download, însă acum vine şi cu un test pentru upload, cât şi informaţii despre latenţa pe care conexiunea o are către serverele Netflix. Noul test Fast.com este astfel util pentru a testa atât performanţa pentru streaming video, cât şi un test general pentru conexiunea la internet.
zoom in
Cei de la Speedtest.net ar trebui să se îngrijoreze acum că Fast.com primeşte multe funcţii avansate de testare. În timp ce Speedtest foloseşte servere ale partenerilor, Fast.com beneficiază de serverele Netflix, care sunt poziţionate peste tot în lume şi care permit multiple conexiuni, întrucât sunt realizate pentru a susţine traficul de date al serviciului de streaming video.
Utilizarea testului Fast.com poate fi şi o metodă mai simplă pentru a verifica dacă operatorul telecom limitează vitezele de streaming video. Anumite companii permit redarea video prin internetul oferit de ele doar până la anumite rezoluţii sau bitrate-uri. Atunci când acestea sunt depăşite, viteza de transfer către aceste servicii este limitată.
Noile teste avansate vin şi cu setări precum modificarea numărului de conexiuni simultane şi durata testului, ceva ce Speedtest nu oferă. De asemenea, aceşti parametri pot fi salvaţi local, pentru a putea repeta testul cu aceleaşi setări mai târziu, de exemplu dimineaţa, când reţeaua este mai liberă şi apoi seara, când este mai aglomerată.
Vă puteţi testa conexiunile folosind serviciul Netflix prin accesarea link-ului Fast.com.


http://www.go4it.ro/internet/fast.com-de-la-netflix-adauga-noi-functii-pentru-testarea-conexiunilor-la-internet-17359912/
69
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: Paxum card
« Last post by Alex on July 18, 2018, 01:21:24 PM »
Probabil ai mai retras in ultimile 24 de ore sau nu scrii corect suma.
70
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: Paxum card
« Last post by Antonia92 on July 18, 2018, 11:41:29 AM »
Scuza-ti deranjul ..
Imi poate explica si mie ce se intampla cand incerc sa imi pun banii pe cardul meu de paxum ?
Am incercat si mai putin cu 50 de dolari fata de suma pe care am ..
" Single transaction amount limit exceeded . Please enter a corect value for amount field .. "
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »