Recent Posts

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
51
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: Lush Lovense toy
« Last post by Alex on June 26, 2018, 10:01:27 AM »
Super oferte de vara, discounturi zilnice,nu rata ofertele verii cumparand direct de la producator!

52
De 6 ani de cand folosesc serviciile raifeissen nu am avut nici o problema,pana la urma voi directiona castigurile intr-un cont offshore si de acolo voi plimba sume mici pana in 3500$ prin diverse conturi la diverse intervale de timp,solutii exista,nu trebuie intrat in panica,postarea mea de mai sus este doar ca sa atrag atentia ca se pregateste ceva....voi reveni cu detalii la timpul potrivit.
53
Raifeissen nu isi va schimba politica sunt convins de asta,au cea mai libertina politica bancara, de aceea i-am ales ca banca preferata!

 :o :o :o vezi ca mie tocmai raiffeisen mi-au blocat incasarile (non sepa ) adica in dolari si   primeam  doar platile in euro ( sepa)  ziceau ca ei nu stiu nimic ca.... defapt banca intermediara ( nu ii retin numele) din germania blocheaza tranzactia  asfel ca a trebuit sa fac conversie de la $ la E  si am pierdut aprox 800$ la faza asta . asta se intampla anul trecut prin primavara  .....

mult succes si fara probleme  ;)
54
Raifeissen nu isi va schimba politica sunt convins de asta,au cea mai libertina politica bancara, de aceea i-am ales ca banca preferata!
55
Foarte interesant! E totusi banca preferata de cei cu afaceri in industria de videochat! Cu siguranta o sa mai urmeze si alte banci!
56
ING Bank renunță la clienții case de amanet, case de schimb valutar, gambling și video chat. Conturile existente, închise până la finele anului Financiar ING Bank renunță la clienții case de amanet, case de schimb valutar, gambling și video chat. Conturile existente, închise până la finele anului Oana Osman Oana Osman scris 11 iun 2018 ING Bank România a început să închidă conturile firmelor care își datorează mai mult de jumătate din cifra de afaceri activităților de amanet, schimb valutar, jocuri de noroc și video chat, au declarat reprezentanții băncii pentru Profit.ro. Procesul de "curățare" a clientelei trebuind să fie finalizat până la sfârșitul anului. Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider “ING Bank România a luat de la începutul acestui an decizia de management de a întrerupe colaborarea, până la finalul acestui an, cu companiile care au mai mult de 51% din cifra de afaceri din activități de amanet, case de schimb valutar, gambling și video chat. În prezent, suntem în discuții cu clienții noștri și există un proces în derulare cu aceștia și relationship cu managerii lor”, precizează banca.

 Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/financiar/ing-bank-renunta-la-clientii-case-de-amanet-case-de-schimb-valutar-gambling-si-video-chat-conturile-existente-inchise-pana-la-finele-anului-18155965

57
Studiouri - prezentare / Re: BeYou Studio Bucuresti / locatie zona Unirii
« Last post by beyou studio on June 16, 2018, 02:12:18 AM »
Multumim Alex  ;)
58
Studiouri - prezentare / Re: BeYou Studio Bucuresti / locatie zona Unirii
« Last post by Alex on June 15, 2018, 11:40:37 AM »
Felicitari! ;)
59
Studiouri - prezentare / Re: BeYou Studio Bucuresti / locatie zona Unirii
« Last post by beyou studio on June 15, 2018, 11:15:34 AM »
 Cu mare entuziasm , Va prezentam rezultatul muncii depuse  de noi si modelele ce au ales BeYou Studio .

Acest trofeu  ne motiveaza sa facem lucrurile  si mai bine  in continuare , si cel mai important pentru noi  este ca in Romania doar 2 studiouri se pot mandrii cu acest trofeu !!!
Multumim Cams.com pentru increderea acordata !

 

60
New payout option and changesMany of you have asked for it and now we have it: we are glad to announce, that from the next payout, we are offering Paxum transfers. Paxum is a fast any easy way to get your money through several ways, including a prepaid card. You can read more on Paxum  on our WiKi page

In order to avoid confusion and keep payments smooth, we are introducing a new policy on changing payout options. This means, that changes to payout can not be made between 1-10 and 16-26 of each month.

We also decided to change the limit for wire transfers to 100 USD/EUR instead of the current 50 USD. For those, who had the limit set to $50, we'll update the limit automatically. Furthermore, you may now change payout frequency from bi-weekly to monthly. You may change this under Settings - Account and Payment settings - Payout information / Payout interval.

Unfortunately we have no update from ePayments, on when new cards could be ordered. We will of course notify everyone if we have more information.

As always, if you have any questions or suggestions, let us know!

The SoulCams Team
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »