Recent Posts

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
41
Nimeni nu o sa iti garanteze upload pe extern,dar eu iti spun din propie experienta ca,ab. business de la RDS cel de 1000 este cel mai sigur si stabil in acest moment pentru serverele din SUA.
42
General Discussion / Re: Format 4K in curand in videochat
« Last post by Alex on November 25, 2018, 06:48:01 AM »
In urma cu 3 ani scriam ca,viitorul apartine formatului 4K,iata ca azi,unele site-uri au deja implementat acest nou standard UHD,unul din ele care este deja activ si in acest format 4K este Chaturbate,daca acum 3 ani spuneam ca, tehnica necesara va costa in jur de 3000$ la acea vreme,acum datele sau schimbat,tehnologia a avansat rapid si deja avem pe piata webcam-uri 4K de la logitech,cerintele tehnice raman aceleasi ca acum 3 ani,PC puternic dotat cu procesor Intel seria I7,minim 16 giga rami,placa video dedicata cu chipset Nvidea si SSD...
43
Exact pe acelasi server fac si eu si upload-ul fluctueaza mereu nu se incadreaza in aceeasi parametri....cateodata am pe Washington si 2-3 mb upload :(.......am vorbit ptr un garantat 150 mb la 50 euro pe luna dar mi-au zis ca desi o sa fie mai bine totusi nu-mi garanteaza nimeni upload-ul pe state :(
44
Eu am ab. business de 1000 la RDS iar upload-ul pe SUA difera in functie de serverul pe care esti conectat la ei,uite un test pe Washington

45
Salut! Care ar fi cea mai buna solutie de internet pentru upload ? Am un fiberlink 1000 de la RDS si am contactat de curand un reprezentant vanzari de la clasa buisness ca sa imi fac un abonament cu banda de upload garantata.Omul mi-a zis ca degeaba o sa platesc eu 50 euro la abonament ca pe statele unite nu iti garanteaza nimeni upload-ul ba mai mult treci pe banda de pana la 100 mb in loc de gigabit.Ce sa fac?
46
Si din nou TIPS-uri...
47
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: SakuraLive
« Last post by Alex on November 11, 2018, 08:53:00 AM »
Vrei sa castigi mai multi $$$$in timp scurt? SakuraLive te asteapta,cel mai faimos site asiatic!

Click pe banner pentru inregistrare:

48
Facebook Messenger va permite rechemarea mesajelor trimise accidental, administratorii reţelei de socializare lăsând o fereastră de timp surprinzător de generoasă în care să putem reveni asupra mesajului deja trimis.
Mesajele trimise pe Facebook Messenger vor putea fi şterse în maxim 10 minute după ce au fost trimise. Spre comparaţie, utilizatorii Gmail au la dispoziţie doar câteva secunde pentru a rechema un masaj la care au apăsat din greşeală butonul Send.  Totuşi, o condiţie rămâne pentru ca rechemarea mesajelor trimise accidentale pe Messenger să aibă sens: persoana aflată la celălalt capăt să nu fi apucat să le vizualizeze.
Ciudat este că administratorii Facebook sunt mult mai generoşi cu utilizatorii WhatsApp, mesajele din această reţea putând fi rechemate până la o oră după ce au fost trimise.
https://www.go4it.ro/aplicatii/facebook-adauga-optiune-pentru-stergerea-mesajelor-trimise-accidental-pe-messenger-17620183/
50
General Discussion / Re: Importanta fotografiilor in galerii si/sau fan club
« Last post by Alex on November 07, 2018, 06:25:46 PM »
Desi au trecut peste 3 ani de cand am scris aceasta postare,ea este mai actuala ca oricand,atentia acordata fotografiilor de profil si nu numai genereaza $$$ frumosi,din pacate putine modele dau importanta acestui aspect!
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »