Recent Posts

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
22
16 iulie este data limită de depunere a actului, care poate fi dus direct la ghişeul ANAF, poate fi trimis prin poşta sau se poate depune online.
http://www.economica.net/declaratia-unica-iulie-formular-212-online-download-ghid_155417.html
23
Studiouri - prezentare / Re: BeYou Studio Bucuresti / locatie zona Unirii
« Last post by beyou studio on June 30, 2018, 01:45:44 AM »
Reactualizez acest topic cu noi poze ( cele vechi au fost sterse si modificate )

Incasari realizate intr-o tura de unul dintre modelele BeYou Studio:


La sfarsit de perioada tragem linie si rezultatul arata cam asa :In semn de recunoastere pentru munca depusa si seriozitate  BeYou Studio a primit din partea Cams.com :

Acest trofeu ne-a dat aripi  si convingerea ca suntem pe drumul cel bun   ;)

Vrei si tu sa realizezi  astfel de incasari ?

Mai multe informatii aici : www.beyou-studio.ro 

Te asteptam sa faci parte din colectivul nostru
24
Super oferte de vara, discounturi zilnice,nu rata ofertele verii cumparand direct de la producator!
25
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: Lush Lovense toy
« Last post by Alex on June 26, 2018, 10:01:27 AM »
Super oferte de vara, discounturi zilnice,nu rata ofertele verii cumparand direct de la producator!

26
De 6 ani de cand folosesc serviciile raifeissen nu am avut nici o problema,pana la urma voi directiona castigurile intr-un cont offshore si de acolo voi plimba sume mici pana in 3500$ prin diverse conturi la diverse intervale de timp,solutii exista,nu trebuie intrat in panica,postarea mea de mai sus este doar ca sa atrag atentia ca se pregateste ceva....voi reveni cu detalii la timpul potrivit.
27
Raifeissen nu isi va schimba politica sunt convins de asta,au cea mai libertina politica bancara, de aceea i-am ales ca banca preferata!

 :o :o :o vezi ca mie tocmai raiffeisen mi-au blocat incasarile (non sepa ) adica in dolari si   primeam  doar platile in euro ( sepa)  ziceau ca ei nu stiu nimic ca.... defapt banca intermediara ( nu ii retin numele) din germania blocheaza tranzactia  asfel ca a trebuit sa fac conversie de la $ la E  si am pierdut aprox 800$ la faza asta . asta se intampla anul trecut prin primavara  .....

mult succes si fara probleme  ;)
28
Raifeissen nu isi va schimba politica sunt convins de asta,au cea mai libertina politica bancara, de aceea i-am ales ca banca preferata!
29
Foarte interesant! E totusi banca preferata de cei cu afaceri in industria de videochat! Cu siguranta o sa mai urmeze si alte banci!
30
ING Bank renunță la clienții case de amanet, case de schimb valutar, gambling și video chat. Conturile existente, închise până la finele anului Financiar ING Bank renunță la clienții case de amanet, case de schimb valutar, gambling și video chat. Conturile existente, închise până la finele anului Oana Osman Oana Osman scris 11 iun 2018 ING Bank România a început să închidă conturile firmelor care își datorează mai mult de jumătate din cifra de afaceri activităților de amanet, schimb valutar, jocuri de noroc și video chat, au declarat reprezentanții băncii pentru Profit.ro. Procesul de "curățare" a clientelei trebuind să fie finalizat până la sfârșitul anului. Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider “ING Bank România a luat de la începutul acestui an decizia de management de a întrerupe colaborarea, până la finalul acestui an, cu companiile care au mai mult de 51% din cifra de afaceri din activități de amanet, case de schimb valutar, gambling și video chat. În prezent, suntem în discuții cu clienții noștri și există un proces în derulare cu aceștia și relationship cu managerii lor”, precizează banca.

 Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/financiar/ing-bank-renunta-la-clientii-case-de-amanet-case-de-schimb-valutar-gambling-si-video-chat-conturile-existente-inchise-pana-la-finele-anului-18155965

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »