Author Topic: Retea studio  (Read 2884 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aleyx90

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: +1/-0
Retea studio
« on: January 03, 2014, 06:16:35 PM »
salut, in studio sunt 3 pc-uri pt modele, 1 pc pt mine ... am citit undeva ca este nevoie de un server pt. chat, trebuie sa fac un server?, pot monitoriza daca sunt logate?..nu ma intereseaza imaginea, ci timpul cat stau logate , multumesc



VideochatInfo

Retea studio
« on: January 03, 2014, 06:16:35 PM »

Online Alex

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1058
  • Karma: +1/-0
  • Gender: Male
  • Nimic nu este intamplator
    • Videochatinfo
Re: Retea studio
« Reply #1 on: January 03, 2014, 06:23:25 PM »
Eu unul nu recomand si nici nu utilizez nici un software de monitorizare din 2 motive:
1 - Modelele vor sti ca, le urmaresti si nu vor mai da randament ( se simt stanjenite si chiar pot pleca unele )
2 - Orice software de monitorizare mai devreme sau mai tarziu va intra in conflict cu programele unor site-uri ceea ce va duce la blocaje.
Timpul cat stau modelele logate il poti vedea cu usurinta in interfata de studio sau de model a fiecarui site, nu ai nevoie de un soft sa le urmaresti.
Daca, doresti un studio pus la punct 100% atunci citeste aici:

http://videochatinfo.com/index.php?topic=57.0

VideochatInfo

Re: Retea studio
« Reply #1 on: January 03, 2014, 06:23:25 PM »

Offline aleyx90

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: +1/-0
Re: Retea studio
« Reply #2 on: January 04, 2014, 08:06:28 PM »
am nevoie de server pt. streaming?

VideochatInfo

Re: Retea studio
« Reply #2 on: January 04, 2014, 08:06:28 PM »

Online Alex

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1058
  • Karma: +1/-0
  • Gender: Male
  • Nimic nu este intamplator
    • Videochatinfo
Re: Retea studio
« Reply #3 on: January 04, 2014, 08:18:53 PM »
Doar daca ai de la 5 PC-uri in sus, in rest, pentru ceea ce ai este suficient cate un ab. pe fiecare PC in parte, oricum, totul depinde de ce upload ai pe extern in SUA si UE , in functie de upload-ul avut vei putea tine 2-3 site-uri in HD sau mai multe, dar acest lucru nu va fi posibil fara un sistem adecvat streaming-ului HD cat si a luminilor aferente, tag-ul HD ti-l ofera site-urile de videochat dupa anumite criterii ce difera de la site la site, chiar daca, vei indeplini conditiile unui site pentru a face broadcast in HD si implicit a, avea tag-ul HD, asta nu inseamna ca, va fi la fel si pe restul site-urilor.
PS!
Daca folosesti internet de la romtelecom mai bine lasa-te pagubas.

VideochatInfo

Re: Retea studio
« Reply #3 on: January 04, 2014, 08:18:53 PM »

Offline aleyx90

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: +1/-0
Re: Retea studio
« Reply #4 on: January 25, 2014, 10:49:06 PM »
Clar ab. Fibra optica rds, chiar si la 6 pc-uri fiecare cu abonamentul lui dc nu ar fi ok? Mi-ar fi greu sa fac un server

VideochatInfo

Re: Retea studio
« Reply #4 on: January 25, 2014, 10:49:06 PM »

Online Alex

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1058
  • Karma: +1/-0
  • Gender: Male
  • Nimic nu este intamplator
    • Videochatinfo
Re: Retea studio
« Reply #5 on: January 25, 2014, 10:58:24 PM »
Este OK! si asa, dealtfel din practica rezulta ca, este mult mai bine ca, fiecare PC sa fie pe cate un ab.

VideochatInfo

Re: Retea studio
« Reply #5 on: January 25, 2014, 10:58:24 PM »

Offline aleyx90

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: +1/-0
Re: Retea studio
« Reply #6 on: June 10, 2014, 05:47:31 PM »
as vrea un soft CRM se poate face numai la comanda?

VideochatInfo

Re: Retea studio
« Reply #6 on: June 10, 2014, 05:47:31 PM »

Online Alex

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1058
  • Karma: +1/-0
  • Gender: Male
  • Nimic nu este intamplator
    • Videochatinfo
Re: Retea studio
« Reply #7 on: June 10, 2014, 06:15:13 PM »
Sunt si unele free dar numai pentru 30 de zile, un simplu search in google si gasesti.

VideochatInfo

Re: Retea studio
« Reply #7 on: June 10, 2014, 06:15:13 PM »

Offline aleyx90

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: +1/-0
Re: Retea studio
« Reply #8 on: June 26, 2014, 10:16:06 PM »
soo far am un abonament bussines ,un ip ptr. fiecare pc, switch, viteza pe Seattle este de 20Mbs upload, si cu programul am inceput eu sa il fac exact pentru ce am eu nevoie

VideochatInfo

Re: Retea studio
« Reply #8 on: June 26, 2014, 10:16:06 PM »

Online Alex

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1058
  • Karma: +1/-0
  • Gender: Male
  • Nimic nu este intamplator
    • Videochatinfo
Re: Retea studio
« Reply #9 on: June 26, 2014, 11:10:33 PM »
Pana in 3 camere inclusiv merge ab.separat pe fiecare PC. peste, ab. business cu IP dedicat pe fiecare PC in parte! ;)

VideochatInfo

Re: Retea studio
« Reply #9 on: June 26, 2014, 11:10:33 PM »