Recent Posts

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
81
Offtopic / Cum dispari definitiv de pe Facebook?
« Last post by Alex on August 17, 2017, 02:34:51 PM »
Motivele pentru care ai vrea să nu-ţi mai desfăşori viaţa socială online sunt multiple. Cel mai important este să ştii cum să dispari definitiv de pe Facebook.
Facebook creează dependenţă. De asemenea, populara reţea socială este instrumentul perfect pentru a alimenta invidia faţă de viaţa aparent perfectă a unor prieteni. Dacă nu vă personalizaţi un pic modul în care primiţi notificări pe mobil sau desktop, este foarte posibil ca o zi de muncă să devină complet ineficientă. Cu alte cuvinte, există incredibil de multe motive pentru care ar fi bine să ştii cum dispari definitiv de pe Facebook. Ca orice altă formă de dependenţă, important este să treci prin două etape. În primul rând, trebuie să conştientizezi că ai o problemă şi să realizezi că beneficiile utilizării unui cont de Facebook nu compensează impactul negativ asupra stilului vostru de viaţă. A doua etapă implică un pic de cercetare. Motivul din spatele acestui tutorial constă în faptul că nu e atât de simplu pe cât credeaţi să vă ştergeţi contul şi toate postările de pe Facebook.
Ştergerea unui cont de Facebook este o acţiune cu urmări permanente. Dacă există o şansă infimă să doriţi să intraţi din nou pe reţeaua socială, decât să vă ştergeţi complet profilul, mai bine îl dezactivaţi. Astfel, chiar dacă rezistaţi tentaţiei de a intra pe pagina personală de Facebook, puteţi trăi cu confortul psihologic că aceea există în continuare.
http://static2.playtech.ro/wp-content/uploads/2015/05/Delete-Account-Cum-dispari-definitiv-de-pe-Facebook_thumb.jpg
 Cum dispari definitiv de pe Facebook? – primul pas Ideal ar fi să treceţi prin etapele descrise mai jos folosind un computer sau o tabletă, nu o aplicaţie de mobil, deoarece nu toate opţiunile la care voi face referire există. Pentru a vă şterge contul de Facebook, întâi trebuie să-l puteţi accesa la adresa www.facebook.com. Dacă întâmpinaţi dificultăţi la autentificare, folosiţi una din metodele puse la dispoziţie pentru a vă schimba parola, înainte să treceţi la pasul următor. Nu puteţi şterge un cont decât după autentificare.
Continuarea aici:
https://playtech.ro/2015/cum-dispari-definitiv-de-pe-facebook-asa-stergi-de-tot-contul-si-toate-postarile/
82
   

Summer Madness - Win every day!

Time to buckle up and take a ride with us! Our summer madness contest is here and this time we are doing something really crazy! Between 16 - 31 August, you have the chance to win $50 every day! If that sounds too simple, it is because it is simple as 1 2 3 :)

Collect tips and virtual gifts and the model with the highest total amount of tips and gifts will get $50. Just repeat it the next day and win another $50. Don't stop! If you win every day, you will take the total prize of $800!

TIP: Online and offline tips also count! Yes, that means that you may also receive tips from your favorite members while you are not online!

The money is up for grabs, just take it!


83
General Discussion / Guvernul LEGALIZEAZĂ activitatea de videochat
« Last post by Alex on August 09, 2017, 04:55:18 PM »
Guvernul va aproba în şedinţa de miercuri un proiect de lege care reglementează activitatea de tele-muncă. Prevederile legii vor conduce la definirea și legalizarea activității de videochat, cea care acum funcționează la limita legii.La articolul 2 litera a) a proiectului de lege termenul de tele-muncă este definit ca fiind "forma de organizare a muncii în care o activitate care ar putea fi efectuată în cadrul locului de muncă organizat de angajator, se realizează de către un salariat, de la distanţă de această locaţie, în mod regulat şi voluntar, folosind tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, în baza unui contract individual de muncă cu normă întreagă sau al unui act adiţional la acesta, cu respectarea condiţiilor cumulative ca activitatea să fie desfăşurată în afara oricărui loc de muncă organizat de angajator, prin utilizarea unor mijloace aferente tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, cum ar fi internetul, telefonul inteligent, altele, ca activitatea în regim de teleworking să fie desfăşurată cel puţin o zi pe lună şi cu condiţia ca salariatul să-şi fi exprimat acordul cu această formă de organizare a muncii, prin semnarea contractului individual de muncă sau al unui act adiţional la acesta, după caz".

Totodată, potrivit iniţiativei, tele-salariatul este "orice salariat care desfăşoară activitatea în condiţiile prevăzute la lit.a) articolul 2".

În proiectul de act normativ sunt explicate şi "locurile desfăşurării activităţii de tele-muncă" ca "acele locuri care pot fi utilizate de tele-salariat doar după ce angajatorul şi-a exprimat acordul cu privire la utilizarea lor din punct de vedere al securităţi şi sănătăţii în muncă.
http://www.stiripesurse.ro/guvernul-legalizeaza-activitatea-de-videochat-cum-se-va-organiza-aceasta-afacere_1212452.html
84
Studiouri - prezentare / Suntem alaturi de tine in aventura vietii tale!
« Last post by popescualina339 on August 09, 2017, 03:31:42 PM »
Femeile din ziua de astazi nu se mai multumesc cu putin. Vor sa fie independente si sa isi permita orice distractie, asa ca este normal sa fie din ce in ce mai tentate de astfel de oferte de angajare in domeniul videochatului. Ele trebuie sa lase prejudecatile si sa-si traiesti viata asa cum le place. Si, mai ales, sa-si alegi meseria care le place si care le ajuta sa aiba o viata fara probleme financiare.
Dragelor, va recomand http://www.studio-20.ro/ din toate punctele de vedere! Nu am intalnit nicaieri acelasi grad de profesionalism, corectitudine, legalitate si atmosfera in niciun alt studio de videochat din Romania!
85
Pentru mine este mai comod si mai rapid de scos de la bancomat,cursul de schimb iti este afisat in momentul in care faci retragerea,in ro folosesc rar cardul sa trag bani,cel mai des il folosesc afara,Spania,Italia,franta,Germania,eu in tara vin ocazional si nu ma complic sa stau la coada la vreo banca pentru o amarata de diferenta de cativa centi la curs...sa scot de la ghiseu.
86
Pentru mine este mai sigur de la bancomat....nu pierzi cine stie ce prin rata de schimb.
Poti sa exemplifici te rog? Eu am retras numai din banca de la POS, posti maxim 2500$/zi. A trebuit sa imi platesc o vacanta si nu le mergea pos-ul si am retras de la bancomat, iar cand am verificat in contul payoneer, am constatat ca am pierdut destul de mult. Apoi am aflat ca daca retragi de la bancomat, se converteste din dolari in lei la cursul MasterCard, nu la cursul afisat de banca la al carei ATM retragi banii si ala e considerabil mai mic. Ca atare am decis sa scot de la POS de fiecare data, o suma de aproximativ 10 mii$/luna. Vreau sa imi spui , te rog, care sunt dezavantajele retragerii de la POS in favoarea retragerii de la bancomat?  Considerente fiscale? Mai usor de monitorizar cel care retrage prin POS? Multumesc frumos pentru raspunsuri!
87
Money talks! New Member Contest with cash prizes $Refer new members, cash in on the extra 20% earning (lifetime!) and win one of the cash prizes! Here is the deal: refer new members to SoulCams.com, using your unique link, which you can find in the Performers Area, under the Referrals menu. Based on the members' spendings, you collect points. Models with the highest points will win!

If you already referred a member, but did not make a purchase yet, you are in luck! Activate these members to get points!

The contest starts on 4 August and runs until 10 September. (All times are CET!)

You can win one of the following cash prizes:

1. $550
2. $260
3. $100
4. $60
5. $30


The SoulCams Team
88
Anunt valabil:
0786 439 216 - Alex!
0771 190 113 - Alex!


89


Our new design and layout is here

We are excited to announce something that we have been working on the past weeks. The works are almost finished and we are now proud to present you the new layout and design of SoulCams! Right now we are getting ready to roll out the changes, therefor we ask for your patience. Our team is really professional, so no errors are to be expected. In case you would encounter smaller bugs or even things that you don't like, please let us know. Your feedback is important and highly valued!

Here is a quick roundup of the things that will change:

COLORS
New, vibrant and modern color scheme. Pleasure to look at but gentle on the eyes. Tested on several screens.

LAYOUT
The whole layout has been re-designed from scratch. The bigger thumbnails will look good on high resolution screens too and the clean style makes it easier to find important functions.

NAVIGATION
We simplified the menus, cleaned up the footer and changed the font type for enhanced readability. Login screens, signup forms and other interactive elements have been streamlined for usability.

STUDIO AND PERFORMER AREA
Standalone models and Studios will see major changes in the main page after logging in. Important information will be displayed on the dashboard, allowing quick access to frequently accessed statistics. We removed the menu sidebar from the left and cleared up the menu structure.

The SoulCams Team
90
 De la bancomat e cel mai bine! Nu se pierde cine stie ce la cursul valutar. Ce mai bun curs in zona la mine este la Carpatica doar ca de la bancomatul lor poti scoate doar 2000 RON la o singura retragere. Asa ca BRD , Transilvania sau Raiffeisen sunt alegeri bune!
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »