Recent Posts

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
11
PC/Mobile-News / Bug-urile Meltdown şi Spectre afectează si iPhone, iPad şi PC-uri MAC
« Last post by Alex on January 05, 2018, 05:15:16 PM »
Apple confirmă vulnerabilitatea telefoanelor iPhone şi tablete iPad, cât şi a PC-urilor Mac echipate cu procesoare Intel, în faţa exploit-urilor  Meltdown şi Spectre. Reprezentanţii companiei precizează că deocamdată  nu au fost detectate atacuri bazate pe acestea.
 
 Adresând o eroare de proiectare care există la nivel de hardware, chiar  în inima procesorului de sistem, Meltdown este un exploit deosebit de  valoros pentru orice hacker, funcţionarea sa nefiind condiţionată de  existenţa unei vulnerabilităţi la nivel de software. Adresând direct  procesorul din sistem, fără a interacţiona cu alte elemente software,  Meltdown poate sustrage în timp real datele sensibile procesate de alte  aplicaţii, atacul fiind complet invizibil pentru soluţiile de securitate  instalate şi fără urme care să poată fi detectate mai târziu.
 
 Apple a anunţat deja patch-uri care blochează exploit-ul Meltdown pe dispozitivele echipate cu versiunile iOS 11.2, macOS 10.13.2 şi tvOS 11.2. Dispozitivele Apple Watch sunt deja ferite de acesta, configuraţia lor neincluzând procesoare Intel.
 Compania precizează că remediile oferite nu aduc scăderi măsurabile ale performanţelor oferite.
 Din păcate, potrivit mai multor experţi în securitate, patch-urile software pentru exploit-ul Meltdown nu fac decât să mascheze simptomele unei probleme imposibil de rezolvat fără înlocuirea fizică a dispozitivelor vulnerabile, lăsând hackerilor o ţintă sigură pentru care să dezvolte noi căi de atac. Nu este exclus ca în săptămânile şi lunile  următoare să fie create noi variante ale atacului Meltdown care ocolesc patch-urile de securitate abia lansate.
 Pentru a înţelege mai bine situaţia în care ne aflăm, nu trebuie decât să aruncăm o privire asupra unei alte tehnologii care prezintă vulnerabilităţi fundamentale de proiectare - Adobe Flash. Prinşi într-un joc nesfârşit de-a şoarecele şi pisica, dezvoltatorii Adobe Flash lansează periodic patch-uri de securitate care adresează diverse vulnerabilităţi, doar pentru ca tabăra adversă să le contracareze în scurt timp.
 
 
 http://www.go4it.ro/internet/bug-urile-meltdown-si-spectre-afecteaza-inclusiv-dispozitive-iphone-ipad-si-pc-uri-mac-16917503/
12
Welcome to 2018, let's start the year together!

Take off to a Happy New Year with us!Happy New Year! We hope you all had a lot of joy this holiday and took some time away from the screen :) For those who feel a little more active and motivated, we have come up with a new contest.

The first contest of 2018 is about collecting points based on earnings (private, voyeur and tips), your online time, and likes & followers. For a detailed explanation on points and rules please log in and read our article in the News section.

The contest starts on 7 January and will end on 18 January. (All times and dates are in CET!) The total cash prize is $800, which will be shared between the 7 winners. 

If you have any questions, contact us!
13
General Discussion / Impozitul pe venit scade de la 16% la 10%
« Last post by Alex on January 04, 2018, 02:23:48 PM »


De la 1.01.2018 impozitul pe venit scade de la 16% la 10%
pentru persoanele care obţin venituri din salarii, pensii, activităţi independente...baza legala ...Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 79/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, care asa cum prevede, se aplică de la 1 ianuarie 2018.
Suma neimpozabila sa amanat pana in vara cu 2000 neimpozabili.Pentru independenti ramane in continuare valabila declaratia 201 de aici:http://videochatinfo.com/index.php?topic=659.0
 
14
BIG TIPS on free chat dupa sarbatori,incepem noul an 2018 cu bine!


Click pe banner pentru inregistrare model


15
General Discussion / Re: Cine depune declaratia 201
« Last post by Alex on January 04, 2018, 12:50:44 PM »
De la 1.01.2018 impozitul pe venit scade de la 16% la 10% pentru persoanele care obţin venituri din salarii, pensii, activităţi independente...baza legala ...Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 79/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, care asa cum prevede, se aplică de la 1 ianuarie 2018.
Suma neimpozabila sa amanat pana in vara cu 2000 neimpozabili.
16
 Potrivit dezvăluirilor făcute de experţi în securitate, toate procesoarele Intel fabricate în ultimii 10 ani prezintă o eroare fundamentală de proiectare care facilitează ocolirea mecanismelor de securitate implementate la nivelul sistemelor de operare şi exploatarea altor vulnerabilităţi software, cu scopul infiltrării de aplicaţii malware.
 
 Vulnerabilitatea existentă la nivel de hardware nu este uşor de corectat, impunând dezvoltarea unei alternative care însă va reduce simţitor performanţele dispozitivelor motorizate de procesoare Intel. Pe termen ceva mai lung, ar putea fi necesare schimbări importante în kernel-ul sistemelor de operare Windws şi Linux, care în prezent îşi bazează securitatea pe facilităţi hardware dovedite nesigure.
 Concret, este vizată funcţia de anonimizare a conţinutului protejat găzduit în memoria RAM, responsabilă cu ascunderea locaţiei exacte a driverelor de sistem şi alte funcţii software de importanţă critică, a căror interceptare directă ar oferi atacatorilor acces la secrete de tot felul - parole, chei de criptare, fişiere încărcate de pe hard disk. Totodată, atacarea directă prin injectarea de cod executabil poate forţa lansarea neautorizată a altor aplicaţii infectate.
 
 Fără posibilitatea unei actualizări de microcod care să adreseze problema în mod direct, remediul constă în implementarea acestei funcţii prin software, ocolind mecanismul hardware compromis. Potrivit testelor preliminare, în funcţie de tipul aplicaţiei rulate, consecinţa imediată este o diminuare între 5% şi 30% a performanţelor resimţite pe sistemele echipate cu procesoare Intel. Chiar şi aşa, remediul va fi inclus în următorul set de patch-uri pentru sistemul de operare Windows, aşteptat în cursul săptămânii viitoare. Actualizări similare vor fi livrate şi PC-urilor bazate pe Linux, respectiv MacOS, cu efecte similare asupra performanţelor resimţite. 

http://www.go4it.ro/pc/pc-urile-echipate-cu-procesoare-intel-ar-putea-pierde-intre-5-si-30-din-performantele-oferite-dupa-patch-urile-rezervate-pentru-saptamana-viitoare-16914764/
17
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: SakuraLive
« Last post by Alex on January 03, 2018, 06:22:26 PM »
Un final de an neasteptat pe site-urile asiatice,TOP 10 ocupat de romance!!!

click pe banner pentru inregistrare:


18
Lista site-uri videochat si carduri bancare / Re: Promovare modele
« Last post by Alex on January 01, 2018, 02:55:44 PM »
Anunt valabil,cititi primul post pentru detalii:
19
Oferte: cereri de munca sau colaborari / Re: Advertising / Publicitate in this forum
« Last post by Alex on January 01, 2018, 02:55:22 PM »
Anunt valabil,cititi primul post pentru detalii:
20
Anunt valabil,cititi primul post pentru detalii:
0786 439 216 - Alex!
0771 190 113 - Alex!


Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »